• tentang Kami

wilujeng sumping

Tentang Kami

Kami gaduh tim téknologi skid-dipasang anu berpengalaman parangkat bumi gas alam di Cina.Institut Panaliti Téknik Gas Alam urang gaduh langkung ti 40 tanaga R&D.Dina Juni 2020, kami parantos nampi 41 patén-patén, kalebet 6 patén-patén penemuan.
Kami gaduh kakuatan pabrik skid anu kuat sareng fasilitas uji lengkep, bengkel 200,000 m² pikeun peralatan skid sareng manufaktur kapal.Naon deui, urang mibanda kamar sandblasting husus badag, kamar lukisan, tungku perlakuan panas;13 bango ageung sareng sedeng, kalayan kapasitas angkat maksimal 75 ton.

indéks-solusi