• about us

wilujeng sumping

Tentang Kami

Kami gaduh tim téknologi anu dipasang skid-dipasang tina alat-alat taneuh gas alam di Cina. Institut Panilitian Téknik Gas Alam kami gaduh langkung ti 40 tanaga R&D. Ti Juni 2020, kami parantos kéngingkeun 41 patén, kalebet 6 patén penemuan.
Kami gaduh kakuatan pembuatan skid anu kuat sareng fasilitas pengujian anu lengkep, lokakarya 200,000 m² pikeun peralatan skid sareng manufaktur kapal. Naon deui, urang gaduh kamar sandblasting khusus ageung, ruang lukis, tungku panguburan panas; 13 crane ageung sareng sedeng, kalayan kapasitas angkat maksimal 75 ton.

index-solution