Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Sichuan Rongteng Automation Equipment Co., Ltd.

team

Tim Profesional

Kami gaduh tim téknologi anu dipasang skid-dipasang tina alat-alat taneuh gas alam di Cina. Institut Panilitian Téknik Gas Alam kami gaduh langkung ti 40 tanaga R&D. Ti Juni 2020, kami parantos kéngingkeun 41 patén, kalebet 6 patén penemuan.

022

Kakuatan Perusahaan

Kami gaduh kakuatan pembuatan skid anu kuat sareng fasilitas pengujian anu lengkep, lokakarya 200,000 m² pikeun peralatan skid sareng manufaktur kapal. Naon deui, urang gaduh kamar sandblasting khusus ageung, ruang lukis, tungku panguburan panas; 13 crane ageung sareng sedeng, kalayan kapasitas angkat maksimal 75 ton.

P03

Parabot Profesional

Dumasar kana kamar deteksi cacat las khusus, urang tiasa ngalaksanakeun UT (ultrasonik), RT (Ray), PT (penetrasi) sareng deteksi cacad MT (magnetik); sareng ku fasilitas uji coba uji coba propésional ku platform tés otomatis otomatis buatan mobile, urang tiasa ngaluarkeun laporan uji anu akurat sareng gancang.

Produk Utama

• alat-alat pangobatan minyak atah
• Parangkat pangobatan Wellhead
• alat-alat AC gas alam
• Unit pamulihan hidrokarbon ringan
• Tutuwuhan LNG
• kompresor gas
• generator gas alam

about us

Patén kami

Kami parantos kéngingkeun desain pembuluh tekanan A2 nasional sareng lisénsi manufaktur, lisénsi GB1, kelas khusus peralatan GC1, lisénsi transformasi sareng perawatan, sareng lisénsi ASME AS, cap U & U2. Éta tiasa ngalaksanakeun desain sareng ngadamel bisnis tina sagala rupa pembuluh tekanan, pipa tekanan sareng komponenana tekanan.

Environmental Management System
Quality Management System
why choose us

Naha Pilih Kami

Kami parantos netepkeun kualitas anu ketat, lingkungan sareng sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan sareng parantos kéngingkeun sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, GB / T28001-2011 sertifikasi sistem manajemén kasehatan sareng kasalametan padamelan. Sumawona, kami nampi sertip "Merk Dihormat China pikeun Kualitas Anu Saé sareng Jaminan Layanan" dileler ku Asosiasi Tiongkok pikeun Pamariksaan Kualitas, sareng produk kami parantos dilélér gelar "Sichuan Famous Brand" salami genep kali berturut.

Dina dasar konsolidasi pasar domestik, produk sareng jasa kami diékspor ka langkung ti sapuluh nagara sareng daérah di Asia, Éropa sareng Afrika, nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu saé, efisien sareng nyugemakeun.

Kami komitmen pikeun janten pamimpin industri alat-alat énergi bersih di Cina!

Budaya Perusahaan

Roh urang

Elaborasi, dedikasi, pragmatisme sareng inovasi

Nilai Kami

Kesederhanaan sareng harmoni, kajujuran sareng integritas, kasatiaan sareng kaasih, meunang salamina.

Visi urang

Janten pabrik utama industri minyak sareng gas di Cina.

Service kami

Layanan Pra-Penjualan

Kami nyayogikeun solusi kalapa saatos ngartos syarat anu lengkep dina palanggan.

Saatos-Penjualan Service

Kami nyayogikeun aksesoris sareng manual operasi, sareng panduan konsumén pikeun masang sareng komisi dina situs. Upami aya masalah dina prosés panggunaan, kami bakal masihan pitunjuk pidéo sareng ngungkulan éta nalika diperyogikeun.