Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Sichuan Rongteng Automation Equipment Co., Ltd.

tim

Tim profésional

Kami gaduh tim téknologi skid-dipasang anu berpengalaman parangkat bumi gas alam di Cina.Institut Panaliti Téknik Gas Alam urang gaduh langkung ti 40 tanaga R&D.Dina Juni 2020, kami parantos nampi 41 patén-patén, kalebet 6 patén-patén penemuan.

022

Kakuatan Perusahaan

Kami gaduh kakuatan pabrik skid anu kuat sareng fasilitas uji lengkep, bengkel 200,000 m² pikeun peralatan skid sareng manufaktur kapal.Naon deui, urang mibanda kamar sandblasting husus badag, kamar lukisan, tungku perlakuan panas;13 bango ageung sareng sedeng, kalayan kapasitas angkat maksimal 75 ton.

P03

Parabot profésional

Dumasar kamar deteksi cacad las husus, urang bisa ngalaksanakeun UT (ultrasonik), RT (Ray), PT (penetrasi) jeung MT (bubuk magnét) deteksi cacad;sareng kalayan fasilitas uji coba tekanan uji profésional anu ngadamel platform uji otomatis FAT mobile, urang tiasa ngaluarkeun laporan tés sacara akurat sareng gancang.

Produk Utama

• alat-alat perlakuan minyak atah
• parabot perlakuan Wellhead
• parabot udar gas alam
• Unit recovery hidrokarbon lampu
• LNG Plant
• compressor Gas
• Gas generator susunan

tentang Kami

Patén kami

Kami parantos nampi desain kapal tekanan A2 nasional sareng lisénsi manufaktur, instalasi peralatan khusus GB1, GC1 kelas, lisénsi transformasi sareng pangropéa, sareng lisénsi ASME AS, cap U&U2.Éta tiasa ngalaksanakeun rarancang sareng pabrikan rupa-rupa kapal tekanan, pipa tekanan sareng komponén tekanan.

Sistim Manajemén Lingkungan
Sistem Manajemén Kualitas
naha milih urang

Naha Milih Kami

Kami parantos ngadegkeun kualitas anu ketat, lingkungan sareng sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan padamelan sareng nampi sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001: 2015, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2015, GB / T28001-2011 sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan.Leuwih ti éta, kami geus narima "Cina Ngahormatan Brand pikeun Quality Alus tur Assured Service" sertipikat dileler ku Cina Association pikeun Quality Inspection, sarta produk urang geus dileler judul "Sichuan Inohong Brand" salila genep kali padeukeut.

Atas dasar konsolidasi pasar domestik, produk sareng jasa urang diékspor ka langkung ti sapuluh nagara sareng daérah di Asia, Eropa sareng Afrika, nyayogikeun palanggan anu kualitas luhur, jasa efisien sareng nyugemakeun.

Kami komitmen pikeun janten pamimpin industri peralatan énergi bersih di Cina!

Budaya Perusahaan

Roh Urang

Elaborasi, dedikasi, pragmatisme sareng inovasi

Nilai Urang

Kesederhanaan sareng harmoni, kajujuran sareng integritas, kasatiaan sareng kasih sayang, meunang salamina.

Visi Urang

Janten produsén ngarah dina industri minyak sareng gas di Cina.

Jasa Kami

Service Pra-Dijual

Kami nyayogikeun solusi anu kompetitif saatos ngartos sarat lengkep para nasabah.

Service Saatos-Penjualan

Kami nyayogikeun asesoris sareng manual operasi, sareng pituduh para nasabah pikeun masang sareng komisi dina situs.Upami aya masalah dina prosés pamakean, kami bakal masihan pitunjuk pidéo sareng nungkulanana upami diperyogikeun.