Kinerja Perusahaan

1.100 × 104 m3/ d tutuwuhan dékarbonisasi dipasang dina skid pikeun CNPC

performance002

Proyék ieu mangrupikeun modél pangobatan gas alam karbon tinggi, sareng ogé modél Daqing oilfield anu mimitina nerapkeun modul skid dipasang, dirancang & dipésér dina sataun, sareng didamel sareng dioperasikeun di Cina Wétan-Wétan.

Éta ogé éksplorasi kami dina ngamajukeun proyék EPC, sareng ogé bakal janten titik balik anu penting pikeun perusahaan nyambungkeun hubungan antara anu sateuacanna sareng anu kieu dina proyek rékayasa EPC.

performance003
performance001

2. 300 × 104 m3/ d desulfurization tutuwuhan skid-dipasang pikeun CNPC

Gas alam, saatos épaporasi tina cairan beunghar MDEA, dipiceun H2S ku pamisah cai asam, sareng leyuran MDEA anu dipisahkeun ogé dipompa ka menara desulfurisasi.

Larutan TEG anu beunghar anu dianggo dina munara déhidrasi lebet kana menara distilasi, tangki évaporasi flash sareng saringan sareng dipanaskeun sareng dihasilkeun janten leyur TEG langsing. Teras dipompa ka menara dehidrasi pikeun sirkulasi dehidrasi.
Saatos gas H2S dipisahkeun ku pamisah cai asam disuntik kana bak panyimpenan gas asam, éta dipanaskeun ku tungku réaksi, ngaréaksikeun sareng hawa anu diseuseup ku kompresor hawa pikeun ngahasilkeun SO2.
SO2 ngaréaksikeun sésana H2S (réaksi Claus) pikeun ngahasilkeun walirang unsur, anu teras didinginkan pikeun kénging walirang.

performance003
 Company Performance

Gas pakan gas, saatos najis padet sareng cair dipiceun ngalangkungan SEPARATOR sareng SEPARATOR saringan, lebet kana menara klep ngambang pikeun desulfurisasi, menara anu nganggo solusi MDEA salaku desulfurizer.

Gas tina luhur menara klep ngambang ngaliwat pemisah pemurnian baseuh pikeun ngaleungitkeun sakedik cairan MDEA entrained dina gas, teras gas alam baseuh asup kana menara dehidrasi pikeun dehidrasi ngalangkungan TEG.
Akhirna, gas alam garing tina menara dehidrasi diékspor salaku gas komérsial anu mumpuni.

Cairan MDEA beunghar dina menara desulfurization flash ngejat pikeun ngaleungitkeun hidrokarbon sareng lebet saringan kanggo tapis. Saatos éta, éta lebet kana menara régenerasi sareng dipanaskeun ku uap pikeun baranahan janten cairan MDEA anu goréng, anu dipompa ka menara desulfurisasi pikeun medar desulfurisasi.

performance004
performance002

3. 120 × 104 m3/ d tutuwuhan kristalisasi évaporasi pikeun CNPC

performance003
performance001
performance002

Pangan tutuwuhan kristalisasi évaporasi nyaéta cai asin tina tutuwuhan hulu éléktrodialisis, sareng kapasitas pangobatan pabrik 300 m3 / d. Waktu produksi taunan nyaéta 8000 jam, sareng data desain dasar sapertos kieu:

(1) kaayaan inlet cai asin
Aliran: 300 m3 / d
tekanan: 0.4 ~ 0.45MPa (g)
Suhu: 20 ~ 50 ° C
Sumber cai asin: cai uyah kentel dihasilkeun ku éléktrodialisis, limbah standar saatos perlakuan biokimia.

(2) kaayaan produk kaluar tina pepelakan
Aliran: 300 m3 / d
Tekanan: 0.25-0.27 Mpa (g)
Suhu: ~ 40 ° C
Padet: 0,25 t / jam

4. 150-300 × 104 m3/ d Tutuwuhan déhidrasi TEG pikeun CNPC

performance001

Perusahaan urang ngawangun Wei 202 sareng 204 TEG tutuwuhan déhidrasi kalayan kapasitas pangubaran 300 × 104 m3 / d sareng Ning 201 TEG proyék pepelakan dehidrasi kalayan kapasitas perlakuan 150 × 104 m3 / d.

Prosés pepelakan dehidrasi TEG ilaharna dipaké pikeun ngubaran gas alam bébas belerang waluh atanapi gas murni tina tutuwuhan desulfurisasi prosés amina alkohol. Satuan dehidrasi TEG utamina diwangun ku sistem nyerep sareng sistem regenerasi. Alat inti prosésna nyaéta nyerep menara. Prosés déhidrasi gas alam réngsé dina menara nyerep, sareng menara regenerasi ngalengkepan regenerasi cairan euyeub TEG.

Gas alam pakan asup tina handapeun menara nyerep, sareng sateuacana ngahubungi cairan langsing TEG anu lebet ti luhur kana menara, maka gas alam dehidrasi daun tina luhur menara nyerep, sareng cairan euyeub TEG dileupaskeun tina handapeun menara.

Saatos éta, cairan beunghar TEG lebet kana tanki flash pikeun nyebrotkeun gas hidrokarbon anu leyur sabisa-bisa, saatos dipanaskeun ngaliwatan pipa debit kondensor di luhur menara regenerasi. Fase cair anu nyéépkeun tank lampu kilat ngalir kana penukar panas cair anu beunghar sareng tank panyangga saatos disaring ku saringan, teras lebet menara régenerasi saatos dipanaskeun salajengna.

Dina menara régenerasi, cai dina cairan beunghar TEG dipiceun sanaos dipanaskeun dina tekanan anu handap sareng suhu anu luhur. Cairan ramping TEG anu dibangkitkeun didinginkan ku penukar panas cair anu beunghar sareng dipompa kana luhur menara nyerep ku pompa glikol kanggo didaur ulang.

performance004
performance003

5. 30 × 104 m3/ d tutuwuhan dehidrasi ayakan molekular pikeun CNPC

performance001
performance001

Kapasitas pangobatan: 14 ~ 29 × 10 m3 / d
Tekanan damel: 3.25 ~ 3.65mpa (g)
Suhu lebet: 15 ~ 30 ℃
Kandungan cai tina gas pakan: 15-30 ° C cai jenuh
Tekanan desain: 4MPa

Gas pakan tina proyék ieu nyaéta gas alam anu ngandung eusi CO2 tinggi ti blok Lian 21 sareng blok Lian 4 di kebon minyak Fushan, propinsi Hainan. Dina tahap awal sareng tengah uji coba pilot, gas anu dihasilkeun tina dua blok éta mimitina dijantenkeun pipisahan minyak-gas di stasiun pengumpulan gas Bailian, salajengna éta garing sareng déhidrasi ku skid dehidrasi ayakan molekular, teras dipencet janten 14 dugi 22 MPa ku kompresor suntikan gas sareng nyuntik kana taneuh.

6. 100 × 104 m3/ d LNG nampi tutuwuhan kanggo palabuhan Qasim, Pakistan

Proyék ieu dirarancang sareng didamel numutkeun American Standard. Tutuwuhan pangobatan LNG sareng kapal pangangkut LNG nganteurkeun LNG ka kapal ngapung gasNN LNG (unit panyimpenan sareng regasifikasi) caket FOTCO Wharf.

A darmaga unloading gas sareng pipa anyar bakal diwangun pikeun ngangkut gas alam anu di regasikeun tina kapal ngapung gas LNG ka titik sambungan SSGC, anu merenah pikeun dikirimkeun ka pangguna kapayunna.

performance002

Situs pangwangunan: Pelabuhan kadua anu panglobana di Pakistan, palabuhan Rath Qasim. Tempatna di belah handap Walungan Fitigli, cabang sisi kulon Walungan Indus Délta di beulah kidul nagara. Na belah kulon na sakitar 13 mil laut ti Karachi. Éta mangrupikeun palabuan udara anu kadua pangageungna di Pakistan. Éta khususna dianggo pikeun pabrik baja Karachi sareng impor domestik sareng barang ékspor, supados ngirangan tekanan di Pelabuhan Karachi.

Kapasitas pangobatan: 50 ~ 750 MMSCFD.
Tekanan desain: 1450 PSIG
Tekanan operasi: 943 ~ 1305 PSIG
Hawa desain: -30 ~ 50 ° C
Suhu operasi: 20 ~ 26 ° C

performance001
performance003

7. 50 × 104 m3/ d Tutuwuhan pencairan LNG di kota Datong, propinsi Shanxi

Proyék Shanxi Datong LNG mangrupikeun salah sahiji proyék konci énergi énggal di Provinsi Shanxi sareng mangrupikeun proyék konci promosi gasifikasi di Provinsi Shanxi. Nalika proyek réngsé, kaluaranana bakal ngahontal
Salaku salah sahiji pusat cadangan pusat Shanxi LNG, kaluaranana bakal ngahontal 50x104 m3 / d.

Proyék ieu bakal ngawangun 50 × 104 m3 / d proyék pencairan gas alam sareng fasilitas pendukung sareng tank kapasitas pinuh 10000 m3 LNG. Unit prosés anu utami kalebet tekanan pakan gas feed, unit dekarbonisasi, unit dekarbonisasi, unit dehidrasi, panyabutan raksa sareng panyabutan beurat, unit hidrokarbon, unit pencairan, panyimpenan kulkas, tekanan tekanan uap, tegalan tank LNG sareng fasilitas pemuatan.

img01
img02
performance001
performance004

8. 30 × 104 m3/ d tutuwuhan desulphurization pikeun CNPC

performance003

Proyék pendukung skid dipasang tutuwuhan desulfurisasi pikeun sumur gas laut di Propinsi Sichuan Kulon, skid perlakuan gas alam, mangrupikeun proyék munggaran anu perusahaan urang damel sareng Sinopec Perminyakan Téknik Desain Co., Ltd.;

Proyék ieu mangrupikeun proyék pendukung desulfurisasi gas alam kalayan 0,3 100 × 104 m3 / d di sumur Pengzhou 1, kalebet skid pengolahan gas alam, pamulihan walirang sareng citakan, rékayasa umum sareng unit sanés.

performance002
performance001

9. 120 × 104 m3/ d tutuwuhan pangobatan gas buntut pikeun CNPC

performance001
performance002

Pamilik: CPE of Southwest Design Institute
Sedeng: Gas buntut Claus, gas limbah TEG, gas limbah kolam belerang cair
Kapasitas pangobatan: 120x104 Nm3 / d
Tekanan asup: 37kpa (g)
Suhu lebet: 170 ° C
Aliran masuk: 52k mol / jam
Eusi CO2: 23.3222 g / m3
Eusi SO2: 0,4609 g / m3

Pabrik perlakuan gas buntut ieu biasana dianggo pikeun ngubaran gas buntut Claus sareng gas limbah kolam belerang cair tina pepelakan pamulihan walirang tina pepelakan walirang sareng pikeun ngubaran gas limbah TEG tina tutuwuhan déhidrasi. Kapasitas ngolah desain pabrik cocog sareng pabrik pembangkit walirang sareng pabrik dehidrasi.

Tutuwuhan ieu ngadopsi prosés CANSOLV anu disatujuan ku perusahaan Shell, sareng gas buntut saatos dirawat tiasa ngahontal standar émisi SO2 400mg / Nm3 (dasar garing, 3vol% O2). Waktos produksi taunan pabrik nyaéta 8000h, sareng kalenturan operasi 50% ~ 120%.

10. 600 × 104 m3/ d tutuwuhan pangobatan gas buntut pikeun CNPC

performance001

Proyék ieu mangrupikeun unit pangobatan gas buntut kalayan kapasitas desain 600 × 104 m3 / d di pabrik pemurnian CNPC Gaomo. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngubaran gas buntut Claus tina unit pamulihan walirang, ogé gas limbah kolam renang belerang cair tina unit pamulihan walirang sareng gas limbah TEG unit déhidrasi. Kapasitas pangobatan desain unitna dicocogkeun sareng unit pamulihan walirang sareng unit déhidrasi. Tutuwuhan ngadopsi prosés CANSOLV anu disatujuan ku perusahaan Shell sareng gas buntut saatos diubaran tiasa ngahontal standar émisi SO2 400mg / Nm3 (dasar garing, 3vol% SO2).

performance003
performance002
performance004

11. 600 × 104 m3/ d tutuwuhan kristalisasi évaporasi pikeun CNPC

Tutuwuhan ngadopsi épaporasi sareng épondasi multi épéktip pikeun ngubaran cai asin. Cai anu dihasilkeun anu diubaran ku unit kristalisasi évaporasi dianggo deui salaku cai make-up kanggo sirkulasi cai tiis, atanapi salaku cai produksi sanés dina pepelakan. Polutan dipisahkeun tina kokotor dina bentuk uyah kristalin. Pangan tutuwuhan kristalisasi évaporasi nyaéta cai asin tina tutuwuhan hulu éléktrodialisis, sareng kapasitas pangobatan pabrik 300 m3 / d. Waktu produksi taunan nyaéta 8.000 jam.

Évaporasi multi-épéktip diadopsi pikeun ngawujudkeun pemanfaatan stepwise énergi sareng pangaruh hemat énergi atra.

Panas limbah tina sadaya sistem parantos dimanfaatkeun. Unit kristalisasi évaporasi ngan ukur peryogi sakedik tanaga panas tingkat tinggi pikeun ngawujudkeun nol pembuangan kotoran ti pembersihan gas alam.

Épék pangobatanna saé, sareng cai anu diubaran tiasa nyumponan standar cai sirkulasi, janten tiasa dijantenkeun cai make-up kanggo cai sirkulasi.

Tabung tukeur panas didamel tina bahan titanium kalayan efisiensi mindahkeun panas anu saé. Parabot utama sanés ngadopsi pelat komposit 316L, anu ngagaduhan operasi anu stabil, tingkat luhur otomatisasi, operasi saderhana sareng kisaran aplikasi anu lega.

performance001
performance003
performance002

12. 240 m3/ d Minyak sareng gas bumi campuran transportasi-campuran pikeun kebon minyak Yumen

Proyék ieu aya di blok Huanfu, Longdong, Yumen Oilfield.
Bahan anu diekstraksi tina sumur minyak (minyak bumi minyak sareng gas) lebet kana zona pemanasan pabrik kanggo dipanaskeun dugi ka 45 ℃ saatos nampi bola sareng dieusian dosis. Saatos pemanasan, bagian na diangkut kaluar ngalangkungan pompa transportasi campuran, sareng bagian sanésna asup kana bagian pamisahan pikeun pamisahan gas-cair. Gas anu dipisahkeun dijantenkeun bahan pemanasan saatos diubaran di pabrik pamulihan kondénat, sareng fase cair anu dipisahkeun diangkut kaluar ngalangkungan pompa transportasi campuran.

Kapasitas pangobatan: 240 m3 / d
Tekanan ngagawekeun: 0.35Mpa (g)
Tekanan desain: 0.8MPa
Kalembaban lebet: 5 ~ 25 ° C
Kelembaban outlet: 40 ~ 50 ° C
Kalembaban desain: 60 ° C
Kandungan cai tina cairan anu lebet: 50%

performance002
performance001

13. 30 × 104 m3/ d Tutuwuhan pencairan LNG di kota Cangxi

performance001

Diinvestasikeun ku Cangxi Datong Natural Gas Investment Co., Ltd. Kalayan 170 juta yuan, proyék bakal ngawangun 300 × 104 m3 / d LNG proyek cair sareng fasilitas pendukung sareng tanki kapasitas pinuh 5000 m3 LNG.
Prosés panyejukan MRC diadopsi, sareng pepelakan prosés utama kalebet unit tekanan pressurization gas bahan baku, unit dekarburisasi sareng unit déhidrasi, panyabutan raksa sareng unit panyabutan hidrokarbon beurat, unit pencairan, panyimpenan kulkas, tekanan tekanan uap,
LNG tank zona sareng fasilitas ngamuat.

Kapasitas: 30 × 104 m3 / d
Tekanan kerja: 5.0 MPa (g)
Tekanan desain: 5,5 Mpa (g)
Tangki gudang: 5000m3 tank kapasitas pinuh
Suhu panyimpenan: -162 ° C
Tekanan panyimpenan: 15KPa

performance002