Kinerja Perusahaan

1.100 × 104 m3/ d skid-dipasang tutuwuhan decarbonization pikeun CNPC

kinerja002

Proyék ieu mangrupikeun modél perawatan gas alam karbon tinggi, sareng ogé modél lapangan minyak Daqing anu munggaran dilaksanakeun modul skid dipasang, dirarancang & dipésér dina sataun, sareng diproduksi sareng dioperasikeun di Cina Wétan.

Éta ogé éksplorasi kami dina ngamajukeun proyék EPC, sareng ogé bakal janten titik balik anu penting pikeun perusahaan pikeun nyambungkeun tautan antara sateuacana sareng salajengna dina proyék rékayasa EPC.

kinerja003
kinerja001

2. 300×104 m3/ d tutuwuhan skid-dipasang desulfurization pikeun CNPC

Gas alam, sanggeus évaporasi flash ti MDEA cair euyeub, geus dihapus H2S ku SEPARATOR cai asam, sarta solusi MDEA dipisahkeun ogé ngompa ka munara desulfurization.

Solusi TEG euyeub dipaké dina munara dehidrasi mana kana munara distilasi, flash tank évaporasi jeung filter sarta dipanaskeun sarta regenerasi kana lean TEG solusi.Lajeng dipompa ka munara dehidrasi pikeun sirkulasi dehidrasi.
Saatos gas H2S dipisahkeun ku SEPARATOR cai asam ieu nyuntik kana tank gudang gas asam, éta preheated ku tungku réaksi, meta jeung hawa sedot di ku compressor hawa pikeun ngahasilkeun SO2.
SO2 meta jeung H2S sésana (réaksi Claus) ngahasilkeun unsur walirang, nu lajeng leuwih tiis pikeun meunangkeun walirang.

kinerja003
Kinerja Perusahaan

Gas feed, sanggeus najis padet jeung cair na dipiceun ngaliwatan SEPARATOR jeung filter SEPARATOR, asup munara klep ngambang pikeun desulfurization, munara nu ngagunakeun solusi MDEA salaku desulfurizer.

Gas ti luhur munara klep ngambang ngaliwatan SEPARATOR purifikasi baseuh pikeun miceun jumlah leutik cairan MDEA entrained dina gas, lajeng gas alam baseuh asup munara dehidrasi ka dehydrate ngaliwatan TEG.
Tungtungna, gas alam garing ti munara dehidrasi diékspor salaku gas komérsial mumpuni.

Cairan MDEA anu beunghar dina menara desulfurisasi nyaéta lampu kilat ngejat pikeun ngaleungitkeun hidrokarbon sareng lebetkeun saringan pikeun filtrasi.Saatos éta, éta asup ka munara regenerasi sareng dipanaskeun ku uap pikeun baranahan kana cairan MDEA anu goréng, anu dipompa ka menara desulfurisasi pikeun desulfurisasi sirkulasi.

pagelaran004
kinerja002

3. Ya'an Zhonghong 10X 104 Nm3/d proyék LNG liquefaction

asda2
asda4
asda1

Situs konstruksi: Lushan County, Kota Ya'an, Propinsi Sichuan, Cina.
Parameter téknis utama:
1. Kamampuh ngolah
Input gas alam: 10X104 Nm³/d
Kaluaran likuifaksi: 9,53 X 104 Nm³/d
Gas haseum curhat: ~1635Nm³/d
2. spésifikasi produk LNG:
Kaluaran LNG: 68t/d (161m³/d);sarua jeung fase gas 9.53X 104 Nm³/d
Suhu: -161,4 ℃
tekanan gudang: 15KPa

4. 150-300 × 104 m3/ d tutuwuhan dehidrasi TEG pikeun CNPC

kinerja001

Perusahaan kami ngawangun pabrik dehidrasi Wei 202 sareng 204 TEG kalayan kapasitas perawatan 300 × 104 m3 / d sareng proyék pabrik dehidrasi Ning 201 TEG kalayan kapasitas perawatan 150 × 104 m3 / d.

Prosés tutuwuhan dehidrasi TEG ilaharna dipaké pikeun ngubaran wellhead gas alam bébas walirang atawa gas dimurnikeun tina pabrik desulfurization prosés amin alkohol.Unit dehidrasi TEG utamana diwangun ku sistem nyerep jeung sistem regenerasi.Parabot inti prosés nyaéta munara nyerep.Prosés dehidrasi gas alam geus réngsé dina munara nyerep, sarta munara regenerasi ngalengkepan regenerasi cairan euyeub TEG.

Gas alam feed asup ti handap munara nyerep, sarta countercurrently ngahubungan cairan lean TEG nu asup ti luhur kana munara, lajeng gas alam dehydrated daun ti luhur munara nyerep, sarta TEG euyeub cairan discharged ti handap munara.

Saatosna, cairan anu beunghar TEG asup kana tanki lampu kilat pikeun nyéépkeun gas hidrokarbon anu leyur sabisa-gancang, saatos dipanaskeun ngalangkungan pipa pembuangan kondenser di luhur menara regenerasi.Fase cair ninggalkeun flash tank ngalir kana exchanger panas cair-euyeub lean na tank panyangga sanggeus disaring ku filter, lajeng asup ka munara regenerasi sanggeus salajengna dipanaskeun.

Dina munara regenerasi, cai dina cairan beunghar TEG dipiceun sanajan dipanaskeun dina tekanan lemah sareng suhu luhur.Cairan lean TEG anu diregenerasi didinginkeun ku penukar panas cair anu beunghar ku lean sareng dipompa kana luhureun menara serep ku pompa glikol pikeun didaur ulang.

pagelaran004
kinerja003

5. 30×104 m3/ d tutuwuhan dehidrasi ayakan molekular pikeun CNPC

kinerja001
kinerja001

Kapasitas perlakuan: 14 ~ 29 × 10 m3 / d
tekanan gawé: 3.25 ~ 3.65mpa (g)
Suhu inlet: 15 ~ 30 ℃
Eusi cai gas feed: 15-30 °C cai jenuh
tekanan desain: 4MPa

Gas feed proyék ieu nyaéta gas alam kalayan eusi CO2 anu luhur ti blok Lian 21 sareng blok Lian 4 di ladang minyak Fushan, propinsi Hainan.Dina tahap awal jeung tengah test pilot, gas dihasilkeun tina dua blok ieu firstly dijieun separation minyak-gas di stasiun gathering gas Bailian, salajengna ieu garing sarta dehydrated ku skid dehidrasi molekular tabung, lajeng ieu pressurized ka 14 mun 22 MPa ku compressor suntik gas sarta nyuntik kana taneuh.

6. 100×104 m3/ d LNG narima tutuwuhan pikeun palabuhan Qasim, Pakistan

Proyék ieu dirarancang sareng diproduksi dumasar kana Standar Amérika.Pabrik perawatan LNG sareng kapal angkutan LNG ngirimkeun LNG ka kapal ngambang gasifikasi LNG (unit panyimpenan sareng regasifikasi) caket FOTCO Wharf.

A darmaga unloading gas anyar jeung pipa bakal diwangun pikeun ngangkut gas alam regasified ti kapal ngambang gasification LNG ka titik sambungan SSGC, nu merenah pikeun pangiriman ka pamaké di mangsa nu bakal datang.

asdad1

Situs konstruksi: palabuan laut kadua panggedéna di Pakistan, palabuan laut Rath Qasim.Tempatna di bagian handap Walungan Fitigli, cabang ti sisi kulon Délta Walungan Indus di kiduleun nagara.Beulah kalér-kulonna kira-kira 13 mil laut ti Karachi.Éta palabuan laut kadua panggedéna di Pakistan.Utamana dianggo pikeun pabrik baja Karachi sareng barang impor sareng ékspor domestik, ku kituna ngirangan tekanan dina Pelabuhan Karawang.

Kapasitas perlakuan: 50 ~ 750 MMSCFD.
tekanan desain: 1450 PSIG
tekanan operasi: 943 ~ 1305 PSIG
Suhu desain: -30 ~ 50 °C
Suhu operasi: 20 ~ 26°C

02
kinerja003

7. 50×104 m3/d LNG liquefaction plant di kota Datong, propinsi Shanxi

Proyék Shanxi Datong LNG mangrupikeun salah sahiji proyék konci énergi anyar di Propinsi Shanxi sareng mangrupikeun proyék konci promosi gasifikasi di Propinsi Shanxi.Nalika proyék réngsé, kaluaran bakal ngahontal
Salaku salah sahiji puseur cadangan puncak Shanxi LNG, kaluaran na bakal ngahontal 50x104 m3 / d.

Proyék bakal ngawangun 50 × 104 m3 / d proyék liquefaction gas alam jeung fasilitas ngarojong sarta 10000 m3 LNG tank kapasitas pinuh.Unit prosés utama kalebet tekanan gas feed, unit dekarbonisasi, unit dekarbonisasi, unit dehidrasi, panyabutan merkuri sareng panyabutan beurat, unit hidrokarbon, unit pencairan, panyimpen refrigeran, tekanan uap kilat, tegalan tank LNG sareng fasilitas muat.

img01
img02
kinerja001
pagelaran004

8. 30×104 m3/ d tutuwuhan desulfurization pikeun CNPC

kinerja003

Proyék ngarojong tina skid dipasang tutuwuhan desulfurization pikeun sumur gas laut di Propinsi Sichuan Kulon, skid perlakuan gas alam, nyaéta proyék munggaran nu parusahaan urang cooperates kalawan Sinopec Perminyakan Téknik Desain Co., Ltd.;

Proyék ieu mangrupikeun proyék pangrojong desulfurisasi gas alam kalayan 0,3 100 × 104 m3 / d di sumur Pengzhou 1, kalebet skid pamrosésan gas alam, pamulihan walirang sareng cetakan, rékayasa umum sareng unit sanésna.

kinerja002
kinerja001

9. Ganquan Fengyuan 10X 104Nm3/d Unit pencairan LNG

asdsad1
asdsad2
asdsad3

Situs konstruksi: Ganquan, Kota Yan'an, Propinsi Shanxi, Cina.

Parameter téknis utama:

1. Kamampuh ngolah

Inlet gas alam: 10X104 Nm³/d

Produksi liquefaction: 9,48 X 104 Nm³/d (dina tanki panyimpen)

Gas haseum curhat: ~5273Nm³/d

2. spésifikasi produk LNG:

Kaluaran LNG: 68,52t/d (160,9m³/d);sarua jeung fase gas 9.48X 104 Nm³/d

Suhu: -160,7 ℃

tekanan gudang: 0.2MPa.g

10. 600×104 m3/ d tutuwuhan perlakuan gas buntut pikeun CNPC

kinerja001

Proyék nyaéta unit perlakuan gas buntut kalayan kapasitas desain 600 × 104 m3 / d di pabrik purifikasi CNPC Gaomo.Ieu utamana dipaké pikeun ngubaran Claus gas buntut Unit recovery walirang, kitu ogé walirang cair kolam renang gas runtah Unit recovery walirang jeung TEG gas runtah Unit dehidrasi.Kapasitas perawatan desain unit ieu cocog sareng unit pamulihan walirang sareng unit dehidrasi.Tutuwuhan adopts prosés CANSOLV disatujuan ku parusahaan Shell jeung gas buntut sanggeus perlakuan bisa ngahontal standar émisi SO2 of 400mg / Nm3 (dasar garing, 3vol% SO2).

kinerja003
kinerja002
pagelaran004

11. 600×104 m3/ d tutuwuhan kristalisasi évaporasi pikeun CNPC

Tutuwuhan adopts évaporasi multi-éféktif jeung métode kondensasi pikeun ngubaran cai asin.Cai anu dihasilkeun diolah ku Unit kristalisasi évaporasi dipaké deui salaku cai make-up pikeun sirkulasi cai cooling, atawa salaku cai produksi lianna di pabrik.Polutan dipisahkeun tina limbah dina bentuk uyah kristalin.Pakan pabrik kristalisasi évaporasi nyaéta cai asin tina pabrik éléktrodialisis hulu, sareng kapasitas perawatan pabrik nyaéta 300 m3 / d.Waktu produksi taunan nyaéta 8,000 jam.

Évaporasi multi-éféktif diadopsi pikeun ngawujudkeun pamakean énérgi stepwise sareng éfék hemat energi écés.

Panas runtah sadaya sistem dimangpaatkeun.Unit kristalisasi évaporasi ngan butuh sajumlah leutik énergi panas kelas luhur pikeun ngawujudkeun enol pembuangan limbah tina pabrik purifikasi gas alam.

Pangaruh perlakuan anu saé, sareng cai anu diolah tiasa nyumponan standar sirkulasi cai, ku kituna tiasa dianggo salaku cai makeup pikeun sirkulasi cai.

Tabung bursa panas didamel tina bahan titanium kalayan efisiensi transfer panas anu saé.alat-alat utama lianna adopts 316L plat komposit, nu boga operasi stabil, gelar luhur ti automation, operasi basajan tur rentang aplikasi lega.

kinerja001
kinerja003
kinerja002

12. Tongguan 10X 104Nm3/d Unit pencairan LNG

Parameter téknis utama:

1. Kamampuh ngolah

Input gas alam: 10X104 Nm³/d

Produksi liquefaction: 9.9X 104 Nm³/d (dina tanki panyimpen)

Gas haseum curhat: ~850Nm³/d

2. spésifikasi produk LNG:

Kaluaran LNG: 74,5t/d (169,5m³/d);sarua jeung fase gas 9.9X 104 Nm³/d

Suhu: -160,6 ℃

tekanan gudang: 0.2MPa.g

aszxcxz1
aszxcxz2

13. 30×104 m3/ d LNG liquefaction tutuwuhan di kota Cangxi

kinerja001

Investasi ku Cangxi Datong Gas Alam Investasi Co., Ltd. Kalawan 170 juta yuan, proyék bakal ngawangun 300 × 104 m3 / d proyék liquefaction LNG jeung fasilitas ngarojong sarta 5000 m3 LNG tank kapasitas pinuh.
Prosés refrigeration MRC ieu diadopsi, sarta tutuwuhan prosés utama kaasup Unit pressurization gas bahan baku, Unit decarburization na Unit dehidrasi, panyabutan raksa sarta Unit panyabutan hidrokarbon beurat, Unit liquefaction, gudang refrigerant, pressurization uap flash,
Zona tank LNG sareng fasilitas loading.

Kamampuh: 30×104 m3/d
tekanan gawé: 5.0 MPa (g)
Tekanan desain: 5,5 Mpa (g)
tank gudang: 5000m3 tank kapasitas pinuh
Suhu neundeun: -162°C
tekanan gudang: 15KPa

kinerja002