Taros Kami

Sichuan Rongteng Automation Equipment Co., Ltd.

Alamat

Nomer 8, Bagéan 2 Jalan Tengfei, Kacamatan Shigao,

Daerah Anyar Tianfu, kota Meishan, Sichuan Cina 620564

phone

Telepon

+86 28 3606 8132

Telepon

+86 177 8117 4421
+86 138 8076 0589

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami