Taros Kami

Sichuan Rongteng Automation Equipment Co., Ltd.

Alamat

No. 8, Bagian 2 Jalan Tengfei, Kacamatan Shigao,

Daérah Anyar Tianfu, kota Meishan, Sichuan Cina 620564

telepon

Telepon

+86 28 3606 8132

Telepon

+86 177 8117 4421
+86 138 8076 0589

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami