Alat-alat pangobatan minyak atah

  • oil and gas mxied transportation

    angkutan minyak sareng gas

    Skid terintegrasi tina campuran campuran minyak sareng gas ogé disebut unit booster mount skid digital atanapi booster skid. Campuran minyak sareng campuran gas skid tiasa ngawujudkeun integrasi pemanasan gas-cair tradisional sareng stasiun panyangga gas-cair, kadali jarak jauh tina bak pamisah gas-cair, tank pamisahan, sistem kadali jarak jauh, sareng sajabana Éta tiasa ngagentoskeun pengumpulan minyak sareng gas stasiun di kebon minyak perméabilitas low.