Desulphurization Skid

  • Molecular sieve desulphurization skid

    Ayakan molekul desulphurization ayakan

    Desulphurization ayakan molekul (desulfurization) skid, disebut ogé skid sweeting ayt, nyaéta alat konci pikeun nyucikeun gas alam atanapi AC gas alam. Ayakan molekular mangrupikeun kristal alkaliilat logam alkali kalayan struktur kerangka sareng struktur microporous seragam.
  • MDEA desulphurization skid

    MDEA desulphurization skid

    MDEA desulphurization (desulfurization) skid, disebut ogé MDEA sweeting skid, mangrupikeun alat konci dina pemurnian gas alam atanapi AC gas alam.