Desulphurization skid

  • Gas alam Sistim purifikasi molekular ayakan desulfurization

    Gas alam Sistim purifikasi molekular ayakan desulfurization

    Kalayan ngembangkeun masarakat urang, urang ngajengkeun énergi bersih, ku kituna paménta pikeun gas alam salaku énergi bersih ogé ngaronjat.Nanging, dina prosés eksploitasi gas alam, seueur sumur gas sering ngandung hidrogén sulfida, anu bakal nyababkeun korosi alat sareng saluran pipa, ngotoran lingkungan sareng ngabahayakeun kaséhatan manusa.Kalawan ngembangkeun sains jeung téhnologi, pamakéan lega téhnologi desulfurization gas alam geus direngsekeun masalah ieu, tapi dina waktos anu sareng, biaya purifikasi gas alam jeung perlakuan geus ngaronjat sasuai.

  • Unit purifikasi gas bahan bakar hidrogén sulfida

    Unit purifikasi gas bahan bakar hidrogén sulfida

    Bubuka Kalayan ngembangkeun masarakat urang, urang ngajengkeun énergi bersih, ku kituna paménta pikeun gas alam salaku énergi bersih ogé ngaronjat.Nanging, dina prosés eksploitasi gas alam, seueur sumur gas sering ngandung hidrogén sulfida, anu bakal nyababkeun korosi alat sareng saluran pipa, ngotoran lingkungan sareng ngabahayakeun kaséhatan manusa.Kalawan ngembangkeun sains jeung téhnologi, The pamakéan lega téhnologi desulfurization gas alam geus direngsekeun masalah ieu, tapi di t ...
  • Saringan molekular desulfurisasi skid

    Saringan molekular desulfurisasi skid

    Molecular sieve desulphurization (desulfurization) skid, disebut oge molecular sieve sweeting skid, mangrupikeun alat konci dina ngamurnikeun gas alam atanapi udar gas alam.Ayakan molekular mangrupa kristal aluminosilicate logam alkali jeung struktur kerangka jeung struktur microporous seragam.

  • Skid pemanis gas alam

    Skid pemanis gas alam

    MDEA desulfurization gas alam (desulfurization) skid, disebut oge MDEA sweeting skid jeung unit desulfurization gas alam, mangrupakeun alat konci dina ngamurnikeun gas alam atawa udar gas alam.

  • Parabot pemanis gas alam skid

    Parabot pemanis gas alam skid

    Alat-alat pemanis gas alam molekular (desulfurization) skid, disebut oge panyabutan sulfida molekular tina gas alam, mangrupakeun alat konci dina panyabutan H2S tina gas alam jeung perlakuan gas alam.

  • MDEA desulphurization skid pikeun pengobatan gas alam

    MDEA desulphurization skid pikeun pengobatan gas alam

    MDEA desulphurization (desulfurization) skid, disebut oge MDEA sweeting skid, mangrupakeun alat konci dina ngamurnikeun gas alam atawa udar gas alam.