Sejarah Pangwangunan

Sejarah Pangwangunan

1995

Dina 1995

Sichuan Jinxing peralatan énergi bersih Co., Ltd. didirikeun., Ngahususkeun kana P&P, manufaktur sareng jasa sababaraha jinis kompresor, LNG, pemurnian minyak sareng gas alat-alat anu dipasang dipasang, pembuluh tekanan sareng pipa tekanan.

Development History03

Dina 2002

Sichuan Rongteng automation Equipment Co., Ltd., didirikeun, nyaéta perusahaan berteknologi tinggi ngahijikeun desain, produksi, penjualan, instalasi rékayasa sareng layanan purna jual peralatan otomatis lengkep sareng generator gas.

about us

Dina taun 2007

Kami lebet kana industri gas alam.

2012

Dina 2012

Sichuan Hengzhong énergi bersih peralatan lengkep manufaktur Co., Ltd., didirikeun. Mangrupikeun cabangna sapinuhna milik Sichuan Jinxing peralatan énergi bersih Co., Ltd. Perusahaan mangrupikeun panyayogi jasa khusus dina rarancang, P&P, pabrik, instalasi sareng operasi sét kumplit peralatan pikeun perawatan minyak atah permukaan, sumur pangubaran, pemurnian gas alam, pamulihan hidrokarbon ringan sareng cairan gas alam dina sagala rupa sawah minyak sareng gas.

2002

Dina 2014

Kami ngalih kana basis manufaktur anu énggal.

Development History01

Dina 2019

Sichuan Rongteng ngalaksanakeun penjualan internasional pikeun sadaya perusahaan kelompok.

Development History05

Dina taun 2020

Kami nalungtik sareng ngembangkeun generator gas.