Sajarah Pangwangunan

Sajarah Pangwangunan

1995

Taun 1995

Sichuan Jinxing parabot énergi bersih Co., Ltd. diadegkeun., Spésialisasi dina R&D, manufaktur sarta layanan rupa compressors, LNG, minyak jeung gas purifikasi skid dipasang alat, pembuluh tekanan sarta pipelines tekanan.

Sajarah Pangwangunan03

Taun 2002

Sichuan Rongteng automation equipment Co., Ltd., diadegkeun, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun desain, produksi, penjualan, pamasangan rékayasa sareng jasa saatos penjualan peralatan otomatisasi lengkep sareng generator gas.

tentang Kami

Dina 2007

Urang asup kana industri gas alam.

2012

Dina 2012

Sichuan Hengzhong énergi bersih parabot lengkep manufaktur Co., Ltd., didirikan.Ieu téh mangrupa cabangna sagemblengna-milik Sichuan Jinxing clean energy equipment Co., Ltd. Pausahaan ieu mangrupa panyadia ladenan specializing dina rarancang, R&D, manufaktur, instalasi jeung operasi set lengkep pakakas pikeun permukaan perlakuan minyak atah, wellhead. perlakuan, purifikasi gas alam, recovery hidrokarbon lampu na liquefaction gas alam di sagala rupa widang minyak jeung gas.

2002

Dina 2014

Urang pindah ka basis manufaktur anyar.

Sajarah Pangwangunan01

Dina 2019

Sichuan Rongteng ngalaksanakeun penjualan internasional sadaya grup perusahaan.

Sajarah Pangwangunan05

Dina 2020

Kami nalungtik sareng ngembangkeun generator gas.