Évaporasi Ékstasiisasi Skid

  • Evaporation crystallization skid

    Ékstasi kristalisasi épisi

    Larapna kristalisasi évaporasi luncur dina pangobatan limbah tutuwuhan pemurnian gas alam kedah dianalisis babarengan sareng diagram fase Na2SO4-NaCl-H2O. Kristalisasi nguap henteu ngan ukur prosés misahkeun uyah sareng cai, tapi ogé tiasa ngagabungkeun karakteristik kaleyuran masing-masing uyah anorganik pikeun misahkeun uyah anorganik sacara épéktip ku léngkah dina sistem kristalisasi nguap.