Évaporasi kristalisasi skid

  • Évaporasi kristalisasi skid

    Évaporasi kristalisasi skid

    Aplikasi skid kristalisasi evaporative dina perlakuan cai limbah pabrik purifikasi gas alam perlu dianalisis dina kombinasi jeung diagram fase Na2SO4-NaCl-H2O.kristalisasi evaporative henteu ngan prosés misahkeun uyah jeung cai, tapi ogé bisa ngagabungkeun ciri kaleyuran unggal uyah anorganik pikeun misahkeun uyah anorganik éféktif ku hambalan dina sistem kristalisasi evaporative.