FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naon inpormasi anu kedah disayogikeun pikeun skid perlakuan gas alam?

1. Komposisi gas lengkep: mol%
2. Aliran: Nm3 / d
3. Tekanan asup: Psi atanapi MPa
4. Suhu inlet: ° C
5. Situs sareng kondisi cuaca, sapertos kondisi meteorologi (utamina suhu lingkungan, naha caket laut), tegangan suplai listrik, naha aya hawa alat, cai tiis (numutkeun kabutuhan proses anu saleresna),
6. Desain sareng ngadamel kode sareng standar.

2. Sabaraha lami siklus produksi?

Éta gumantung kana produk anu béda, biasana 2 dugi 4 bulan.

3. Naon jasa anjeun tiasa nyayogikeun?

Kami henteu ngan ukur tiasa ngadamel sagala jinis alat numutkeun gambar anjeun, tapi ogé tiasa nyayogikeun solusi anu lengkep numutkeun kabutuhan khusus anjeun.

4. Kumaha ngeunaan layanan purna jual?

Kami nyayogikeun aksesoris sareng manual operasi, sareng panduan konsumén pikeun masang sareng komisi dina situs. Upami aya masalah dina prosés panggunaan, kami bakal masihan pitunjuk pidéo sareng ngungkulan éta nalika diperyogikeun.

5. Naon kisaran produk anjeun?

Kami ngahususkeun kana desain, R&D, manufaktur, instalasi, sareng jasa operasi tina sababaraha jinis perlakuan lapangan minyak sareng gas bumi wellhead, pemurnian gas alam, perawatan minyak atah, pamulihan hidrokarbon ringan sareng pencairan gas alam set kumplit peralatan, generator gas alam .

Produk utama nyaéta:

Parangkat pangobatan Wellhead

Parangkat bénsin gas alam

Unit pamulihan hidrokarbon cahaya

Tutuwuhan LNG

Alat-alat pangobatan minyak atah

Kompresor gas

Generator gas alam