FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Inpo naon kudu nyadiakeun keur skid perlakuan gas alam?

1. komposisi gas lengkep: mol%
2. Ngalir: Nm3/d
3. tekanan inlet: Psi atanapi MPa
4. Suhu inlet: °C
5. Situs sareng kaayaan cuaca, sapertos kaayaan météorologi (utamana suhu lingkungan, naha caket laut), tegangan catu daya, naha aya hawa alat, cai pendingin (nurutkeun kabutuhan prosés anu saleresna),
6. Desain jeung kode pabrik jeung standar.

2. Sabaraha lami siklus produksi?

Éta gumantung kana produk anu béda, biasana 2 dugi ka 4 bulan.

3.What jasa anjeun tiasa nyadiakeun?

Kami henteu ngan ukur tiasa ngadamel sagala jinis alat numutkeun gambar anjeun, tapi ogé tiasa nyayogikeun solusi anu lengkep dumasar kana syarat khusus anjeun.

4. Kumaha ngeunaan jasa saatos-diobral?

Kami nyayogikeun asesoris sareng manual operasi, sareng pituduh para nasabah pikeun masang sareng komisi dina situs.Upami aya masalah dina prosés pamakean, kami bakal masihan pitunjuk pidéo sareng nungkulanana upami diperyogikeun.

5. Naon rentang produk anjeun?

Kami ngahususkeun dina desain, R&D, manufaktur, instalasi, sareng jasa operasi tina sababaraha jinis perawatan sumur minyak bumi sareng gas bumi, purifikasi gas alam, perawatan minyak bumi, pamulihan hidrokarbon lampu sareng cair gas alam set lengkep pakakas, generator gas alam. .

Produk utama nyaéta:

Alat-alat perlakuan wellhead

Parabot udar gas alam

Unit recovery hidrokarbon lampu

Pabrik LNG

Parabot perawatan minyak bumi

Kompresor gas

Generator gas alam