Kompresor Gas

  • M type water cooling CNG compressor for mother station

    M tipe cai pendingin kompresor CNG pikeun stasiun indung

    Unit kompresor CNG diluncurkeun sacara gembleng, sareng motor nyetir kompresor langsung ngalangkungan gandeng. Éta merenah pikeun ngangkut sareng gampang dipasang.
  • ZW type water cooling CNG compressor

    ZW kompresor cai tipe pendingin ZW

    Kompresor gas nyayogikeun kakuatan udara sareng mangrupikeun pakakas inti sistem pneumatik sareng ogé mangrupikeun badan utama alat sumber hawa éléktromekanik. Kompresor gas atanapi kompresor udara mangrupikeun énérgi mékanis asli (biasana motor atanapi solar) kana alat énergi tekanan gas sareng mangrupikeun alat generasi tekanan udara anu dikomprés.