Generator Gas

  • Gas powered generator

    Generator Powered gas

    Kakuatan pembangkit listrik tunggal gas berkisar 250KW dugi ka 1500kW, sareng pembangkit listrik 1.5MW dugi ka 8 MW ka luhur tiasa direalisasikeun. Sagala kombinasi modeu paralel tiasa nyumponan sarat pembangkit listrik anu béda.
  • Gas Generator Unit

    Unit Generator Gas

    Kami khusus kana R&D sareng produksi set generator gas pikeun bagian kakuatan seueur sareng aplikasi multi industri. Kakuatan unit tunggal dibasajankeun 250KW dugi ka 1500kW, sareng pembangkit listrik 1,5MW dugi ka 8 MW ka luhur tiasa direalisasikeun. Sagala kombinasi modeu paralel tiasa nyumponan sarat pembangkit listrik anu béda.
  • Gas generator Set

    Generator Gas Siapkeun

    Sichuan Rongteng automation Equipment Co., Ltd. khusus kana R&D, desain sareng produksi generator gas alam. Kakuatan unit tunggal dibasajankeun 250KW dugi ka 1500kW, sareng pembangkit listrik 1,5MW dugi ka 8 MW ka luhur tiasa direalisasikeun. Sagala kombinasi modeu paralel tiasa nyumponan sarat pembangkit listrik anu béda.