Unit Produksi Hidrogen

  • Tutuwuhan ngahasilkeun hidrogén tina gas alam

    Tutuwuhan ngahasilkeun hidrogén tina gas alam

    Pendahuluan Produksi hidrogén tina gas alam ngagaduhan kaunggulan biaya rendah sareng pangaruh skala anu signifikan.Panaliti sareng pamekaran téknologi prosés énggal anu langkung maju pikeun produksi hidrogén tina gas alam mangrupikeun jaminan penting pikeun ngabéréskeun masalah sumber hidrogén anu murah.Salaku énérgi industri anu berkualitas luhur sareng bersih, gas alam ngagaduhan pentingna strategis anu penting dina prosés pangwangunan énergi di Cina.Kusabab gas alam lain ukur bahan bakar penting pikeun jalma ...
  • Produksi hidrogén custom kalawan gas alam

    Produksi hidrogén custom kalawan gas alam

    Gas alam di luar wates batré munggaran pressurized ka 1.6Mpa ku compressor, teras dipanaskeun nepi ka ngeunaan 380 ℃ ku preheater gas feed dina bagian convection tina reformator uap, sarta asupkeun desulfurizer pikeun nyabut walirang dina gas feed handap. 0,1 ppm.

  • Pabrik Produksi Hidrogen Gas Alam

    Pabrik Produksi Hidrogen Gas Alam

    Dina raraga nyieun cai feed alat keur ngagolakkeun minuhan sarat, jumlah leutik leyuran fosfat jeung deoxidizer bakal ditambahkeun pikeun ngaronjatkeun skala jeung korosi cai alat keur ngagolakkeun.Drum kedah terus-terusan ngaluarkeun bagian tina cai boiler pikeun ngontrol total padet leyur tina cai boiler dina kendang.

  • Unit produksi hidrogén gas alam 500kg

    Unit produksi hidrogén gas alam 500kg

    Gas alam di luar wates batré munggaran pressurized ka 1.6Mpa ku compressor, teras dipanaskeun nepi ka ngeunaan 380 ℃ ku preheater gas feed dina bagian convection tina reformator uap, sarta asupkeun desulfurizer pikeun nyabut walirang dina gas feed handap. 0,1 ppm.

  • Unit produksi hidrogén Rongteng pikeun gas alam

    Unit produksi hidrogén Rongteng pikeun gas alam

    Prosés produksi hidrogén gas alam utamana ngawengku opat prosés: feed pretreatment gas, konversi uap gas alam, konversi karbon monoksida jeung purifikasi hidrogén.

  • Rongteng generasi hidrogén jeung gas alam atawa generator gas hidrogén

    Rongteng generasi hidrogén jeung gas alam atawa generator gas hidrogén

    Gas alam salaku suluh dicampurkeun jeung tekanan ayun adsorption gas desorption, lajeng volume gas suluh kana preheater gas suluh disaluyukeun nurutkeun suhu gas di outlet tina tungku pembaharu.Saatos adjustment aliran, gas suluh asup ka burner luhur pikeun durukan nyadiakeun panas kana tungku reformer.

  • Disesuaikeun 500KG Unit generasi hidrogén tina gas alam

    Disesuaikeun 500KG Unit generasi hidrogén tina gas alam

    Gemblengna ciri Desain skid dipasang sakabéh ngarobah mode instalasi tradisional dina situs.Ngaliwatan pamrosésan, produksi, pipa sareng ngabentuk skid di perusahaan, sadaya prosés produksi kontrol bahan, deteksi cacad sareng uji tekanan di perusahaan parantos direalisasikeun, anu dasarna ngarengsekeun résiko kontrol kualitas anu disababkeun ku konstruksi pangguna dina situs, sareng leres-leres ngahontal kontrol kualitas sakabéh prosés.Sadaya produk dipasang skid di perusahaan.Gagasan ...