Tutuwuhan LNG Liquefaction

  • Mini LNG

    Mini LNG

    Éta cocog pikeun panggunaan ranjang gas alit, gas shale, gas flare, metana, biogas, sareng sumur gas alam sporadis. Ieu peryogi alat liquefaction gas alam jinis anu dipasang pisan. Éta ngagaduhan kaunggulan tina investasi leutik, béaya rendah, gampang dipasang, gampang mindahkeun, pendudukan bumi alit sareng pamulihan biaya anu gancang.
  • Natural gas Liquefaction skid

    Gas alam Liquefaction skid

    Gas alam liquefaction, sakedap disebat LNG, kondensasi gas alam janten cair ku cara nyéépkeun gas alam gas dina tekenan normal pikeun - 162 ℃. Likur gas alam tiasa pisan ngahemat gudang sareng angkot, sareng ngagaduhan kaunggulan nilai calorific ageung, performa tinggi, kondusif pikeun kasaimbangan pangaturan beban kota, kondusif pikeun perlindungan lingkungan, ngirangan polusi kota sareng sajabina .。