LNG Liquefaction Plant

  • 13~200 TPD skid leutik dipasang tutuwuhan LNG Liquefaction

    13~200 TPD skid leutik dipasang tutuwuhan LNG Liquefaction

    ● prosés dewasa sarta dipercaya
    ● konsumsi énergi low pikeun liquefaction
    ● skid dipasang parabot jeung aréa lanté leutik
    ● instalasi gampang jeung transportasi
    ● Desain modular

  • 13 TPD Mini skid dipasang LNG Liquefaction tutuwuhan

    13 TPD Mini skid dipasang LNG Liquefaction tutuwuhan

    ● prosés dewasa sarta dipercaya
    ● konsumsi énergi low pikeun liquefaction
    ● skid dipasang parabot jeung aréa lanté leutik
    ● instalasi gampang jeung transportasi
    ● Desain modular

  • Mini skid dipasang pabrik LNG prosés manufaktur LNG

    Mini skid dipasang pabrik LNG prosés manufaktur LNG

    ● prosés dewasa sarta dipercaya
    ● konsumsi énergi low pikeun liquefaction
    ● skid dipasang parabot jeung aréa lanté leutik
    ● instalasi gampang jeung transportasi
    ● Desain modular

  • 134~200 TPD LNG tutuwuhan liquefaction

    134~200 TPD LNG tutuwuhan liquefaction

    Gas alam feed ti hulu ngalir ngaliwatan pipa dina tekanan 5.0 ~ 6.0MpaG asup kana feed gas inlet filter SEPARATOR sanggeus tekanan régulasi, sarta asup kana sistem hilir sanggeus separation na Pangukuran.
    Parabot prosés utama nyaéta feed gas filter separator, flowmeter, regulator tekanan, jsb.

  • 67~134 TPD skid dipasang Unit liquefaction gas alam

    67~134 TPD skid dipasang Unit liquefaction gas alam

    Gas alam feed asup kana sistem pretreatment gas alam sanggeus filtration, separation, pangaturan tekanan sarta pangukuran.Saatos CO2, Hg sareng H2O dileungitkeun, éta asup kana kotak tiis liquefaction, anu langkung tiis, cair sareng nitrogén dipiceun dina penukar panas fin piring, teras uih deui ka kotak tiis pikeun neraskeun pendinginan, undercooling, throttling sareng kedip-kedip kana lampu kilat. tank.Fase cair anu dipisahkeun asup ka tanki panyimpen LNG salaku produk LNG.

  • 13~67 TPD Skid dipasang LNG plant LNG skid

    13~67 TPD Skid dipasang LNG plant LNG skid

    Liquefaction gas alam, sakeudeung disebut LNG, ieu condensing gas alam jadi cair ku cooling gas alam gas dina tekenan normal ka -162 ℃.liquefaction gas alam greatly bisa ngahemat gudang jeung spasi transportasi, sarta boga kaunggulan nilai calorific badag, kinerja tinggi, kondusif pikeun kasaimbangan pangaturan beban urban, kondusif pikeun panyalindungan lingkungan, ngurangan polusi urban jeung saterusna.Liquefaction mangrupikeun inti produksi LNG.Ayeuna, alam dewasa ...
  • 7~11 MMSCFD LNG Liquefaction Plant ti pabrik Cina

    7~11 MMSCFD LNG Liquefaction Plant ti pabrik Cina

    LNG Liquefaction Plant LNG Liquefaction Plant mangrupikeun alat pikeun ngahasilkeun gas alam cair, nyaéta jinis gas alam cair anu parantos diolah sareng dicairkeun dina suhu anu handap.Dibandingkeun sareng gas alam konvensional, éta gaduh nilai pemanasan sareng kabersihan anu langkung luhur, anu cocog pikeun neundeun sareng transportasi.Dina ngembangkeun industri gas alam, gas alam liquefied bakal jadi bagian penting eta sarta suplement penting pikeun pipa gas alam.Nu leutik...
  • Ngaropea 2 ~ 10 × 104m3 / D tutuwuhan liquefaction gas alam

    Disaluyukeun 50 × 104m3/ D tutuwuhan liquefaction gas alam

    Unit prosés utama kalebet tekanan gas feed, unit dekarbonisasi, unit dehidrasi, raksa sareng unit panyabutan hidrokarbon beurat, unit pencairan, panyimpen refrigeran, tekanan uap kilat, tegalan tank LNG sareng fasilitas loading.

  • 3.5~7 tutuwuhan LNG MMSCFD jeung Skid dipasang LNG Plant

    3.5~7 tutuwuhan LNG MMSCFD jeung Skid dipasang LNG Plant

    Liquefaction mangrupikeun inti produksi LNG.Ayeuna, prosés liquefaction gas alam dewasa utamana ngawengku prosés liquefaction cascade, prosés liquefaction refrigerant dicampur jeung prosés liquefaction kalawan expander.

  • 0,7 ~ 3,5 MMSCFD Customerized prosés tutuwuhan LNG skala leutik atawa tutuwuhan liquefaction LNG

    0,7 ~ 3,5 MMSCFD Customerized prosés tutuwuhan LNG skala leutik atawa tutuwuhan liquefaction LNG

    Prosés liquefaction gas alam ngawengku pretreatment (purifikasi) gas atah, liquefaction, komprési sirkulasi refrigerant, neundeun produk, loading jeung sistem bantu, jsb prosés utama ngawengku purifikasi gas atah jeung liquefaction gas dimurnikeun.

  • 20~30×104m3 / D unit produksi LNG jeung prosés refrigeration LNG

    20~30×104m3/ D Unit produksi LNG jeung prosés refrigeration LNG

    Produk tina unit ieu nyaéta gas alam cair (LNG). Numutkeun komponén feed gas anu disayogikeun ku anu gaduh, itungan prosés dilaksanakeun nganggo parangkat lunak perhitungan prosés canggih.
    Karakteristik produk LNG dipidangkeun di handap ieu.

  • 10~20×104m3 / D LNG Liquefaction Plant custom

    10~20×104m3/ D custom LNG Liquefaction Plant

    Sifat LNG a) Komposisi LNG/LCBM nyaéta campuran hidrokarbon jeung métana salaku komponén utama, nu ngandung jumlah leutik étana, propana, nitrogen jeung komponén séjén biasana aya dina gas alam.Sacara umum, eusi métana LNG / LCBM langkung luhur ti 80% sareng eusi nitrogén langkung handap tina 3%.Sanaos komponén utama LNG nyaéta métana, sipat fisik sareng kimia LNG henteu tiasa disimpulkeun tina métana murni.Pasipatan fisik sareng termodinamika ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2