Mini LNG

  • Mini LNG

    Mini LNG

    Éta cocog pikeun panggunaan ranjang gas alit, gas shale, gas flare, metana, biogas, sareng sumur gas alam sporadis. Ieu peryogi alat liquefaction gas alam jinis anu dipasang pisan. Éta ngagaduhan kaunggulan tina investasi leutik, béaya rendah, gampang dipasang, gampang mindahkeun, pendudukan bumi alit sareng pamulihan biaya anu gancang.