Conditioning Gas alam

  • Custom 50 × 104 TPD Tutuwuhan dehidrasi gas alam

    Custom 50 × 104TPD tutuwuhan dehidrasi gas alam

    Saatos nyerep cai, TEG diregenerasi ku metode pemanasan tabung seuneu tekanan atmosfir sareng regenerasi.Saatos bursa panas, cairan panas-depleted ieu leuwih tiis tur balik ka munara nyerep TEG sanggeus pressurization pikeun daur ulang.

  • Gas alam Sistim purifikasi molekular ayakan desulfurization

    Gas alam Sistim purifikasi molekular ayakan desulfurization

    Kalayan ngembangkeun masarakat urang, urang ngajengkeun énergi bersih, ku kituna paménta pikeun gas alam salaku énergi bersih ogé ngaronjat.Nanging, dina prosés eksploitasi gas alam, seueur sumur gas sering ngandung hidrogén sulfida, anu bakal nyababkeun korosi alat sareng saluran pipa, ngotoran lingkungan sareng ngabahayakeun kaséhatan manusa.Kalawan ngembangkeun sains jeung téhnologi, pamakéan lega téhnologi desulfurization gas alam geus direngsekeun masalah ieu, tapi dina waktos anu sareng, biaya purifikasi gas alam jeung perlakuan geus ngaronjat sasuai.

  • Unit purifikasi gas bahan bakar hidrogén sulfida

    Unit purifikasi gas bahan bakar hidrogén sulfida

    Bubuka Kalayan ngembangkeun masarakat urang, urang ngajengkeun énergi bersih, ku kituna paménta pikeun gas alam salaku énergi bersih ogé ngaronjat.Nanging, dina prosés eksploitasi gas alam, seueur sumur gas sering ngandung hidrogén sulfida, anu bakal nyababkeun korosi alat sareng saluran pipa, ngotoran lingkungan sareng ngabahayakeun kaséhatan manusa.Kalawan ngembangkeun sains jeung téhnologi, The pamakéan lega téhnologi desulfurization gas alam geus direngsekeun masalah ieu, tapi di t ...
  • 3 MMSCD Tailored Gas Dehidrasi Equipment Pikeun Gas Alam

    3 MMSCD Tailored Gas Dehidrasi Equipment Pikeun Gas Alam

    Urang ngahususkeun dina widang minyak jeung gas taneuh wellhead perlakuan, purifikasi gas alam, perlakuan minyak atah, recovery hidrokarbon lampu, tutuwuhan LNG jeung generator gas alam.

  • Ngaleungitkeun Cai Dijieun tina Gas Alam Ku Unit Dehidrasi TEG

    Ngaleungitkeun Cai Dijieun tina Gas Alam Ku Unit Dehidrasi TEG

    TEG Dehidrasi nujul kana yén gas alam dehydrated kaluar tina luhureun munara nyerep tur kaluar tina unit sanggeus bursa panas sarta pangaturan tekanan ngaliwatan exchanger panas gas garing cair lean.

  • Métode MDEA decarburization skid pikeun alat-alat udar gas alam

    Métode MDEA decarburization skid pikeun alat-alat udar gas alam

    Decarburization gas alam (decarbonization) skid, mangrupakeun alat konci dina ngamurnikeun atawa perlakuan gas alam.

  • PSA decarbonization skid pikeun purifikasi gas alam

    PSA decarbonization skid pikeun purifikasi gas alam

    Decarburization gas alam (decarbonization) skid, mangrupakeun alat konci dina ngamurnikeun atawa perlakuan gas alam.

  • TEG dehidrasi skid pikeun ngamurnikeun gas alam

    TEG dehidrasi skid pikeun ngamurnikeun gas alam

    TEG dehidrasi skid mangrupakeun alat konci dina ngamurnikeun gas alam atawa perlakuan gas alam.Skid dehidrasi TEG tina gas feed nyaéta purifikasi gas alam baseuh, sareng kapasitas unitna 2.5 ~ 50 × 104.Élastisitas operasi nyaéta 50-100% sareng waktos produksi taunan nyaéta 8000 jam.

  • Saringan molekular desulfurisasi skid

    Saringan molekular desulfurisasi skid

    Molecular sieve desulphurization (desulfurization) skid, disebut oge molecular sieve sweeting skid, mangrupikeun alat konci dina ngamurnikeun gas alam atanapi udar gas alam.Ayakan molekular mangrupa kristal aluminosilicate logam alkali jeung struktur kerangka jeung struktur microporous seragam.

  • Évaporasi kristalisasi skid

    Évaporasi kristalisasi skid

    Aplikasi skid kristalisasi evaporative dina perlakuan cai limbah pabrik purifikasi gas alam perlu dianalisis dina kombinasi jeung diagram fase Na2SO4-NaCl-H2O.kristalisasi evaporative henteu ngan prosés misahkeun uyah jeung cai, tapi ogé bisa ngagabungkeun ciri kaleyuran unggal uyah anorganik pikeun misahkeun uyah anorganik éféktif ku hambalan dina sistem kristalisasi evaporative.

  • Slip perlakuan gas buntut

    Slip perlakuan gas buntut

    skid perlakuan gas buntut gas alam utamana dipaké pikeun nungkulan gas buntut alat recovery walirang, kitu ogé gas runtah kolam renang walirang cair jeung TEG gas runtah alat dehidrasi alat recovery walirang.

  • Dehidrasi glikol pikeun gas alam

    Dehidrasi glikol pikeun gas alam

    Prosés dehidrasi glikol Rongteng ngaleungitkeun uap cai tina gas alam, alat perawatan gas alam, anu ngabantosan nyegah pembentukan hidrat sareng korosi sareng maksimalkeun efisiensi pipa.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2