Kaayaan Gas Bumi

  • glycol dehydration for natural gas

    dehidrasi glikol pikeun gas alam

    Proses dehidrasi Rongteng glikol ngaluarkeun uap cai tina gas alam, alat pangobatan gas alam, anu ngabantosan nyegah pembentukan hidrat sareng korosi sareng maksimalkeun efisiensi pipa.
  • Molecular sieve dehydration skid

    Ayakan molekul dehidrasi ayakan

    Skid dehidrasi ayakan molekular mangrupikeun alat konci dina nyucikeun gas bumi atanapi AC gas alam. Ayakan molekular mangrupikeun kristal alkaliilat logam alkali kalayan struktur kerangka sareng struktur microporous seragam.
  • MDEA method decarburization skid

    Metoda MDEA ngébréhkeun dékarburisasi

    Dékarburisasi gas alam (dekarbonisasi) tergelincir, mangrupikeun alat konci pikeun nyucikeun gas bumi atanapi pangobatan.
  • Tail gas treatment skid

    Perawatan gas buntut ngageleser

    Perawatan gas buntut gas alam biasana dianggo pikeun ngungkulan gas buntut alat pamulihan walirang, ogé gas limbah kolam walirang cair sareng gas limbah TEG alat déhidrasi alat pamulihan walirang.
  • Evaporation crystallization skid

    Ékstasi kristalisasi épisi

    Larapna kristalisasi évaporasi luncur dina pangobatan limbah tutuwuhan pemurnian gas alam kedah dianalisis babarengan sareng diagram fase Na2SO4-NaCl-H2O. Kristalisasi nguap henteu ngan ukur prosés misahkeun uyah sareng cai, tapi ogé tiasa ngagabungkeun karakteristik kaleyuran masing-masing uyah anorganik pikeun misahkeun uyah anorganik sacara épéktip ku léngkah dina sistem kristalisasi nguap.
  • Molecular sieve desulphurization skid

    Ayakan molekul desulphurization ayakan

    Desulphurization ayakan molekul (desulfurization) skid, disebut ogé skid sweeting ayt, nyaéta alat konci pikeun nyucikeun gas alam atanapi AC gas alam. Ayakan molekular mangrupikeun kristal alkaliilat logam alkali kalayan struktur kerangka sareng struktur microporous seragam.
  • MDEA desulphurization skid

    MDEA desulphurization skid

    MDEA desulphurization (desulfurization) skid, disebut ogé MDEA sweeting skid, mangrupikeun alat konci dina pemurnian gas alam atanapi AC gas alam.
  • TEG dehydration skid

    TEG dehidrasi luncur

    TEG dehidrasi skid mangrupikeun alat konci dina pemurnian gas alam atanapi pangobatan gas alam. Dehidrasi TEG gas umpan mangrupikeun pemurnian gas alam baseuh, sareng kapasitas unitna 2.5 ~ 50x104. Elastisitas operasi nyaéta 50-100% sareng waktos produksi taunan nyaéta 8000 jam.
  • PSA decarbonization skid

    PSA dékarbonisasi skid

    Dékarburisasi gas alam (dekarbonisasi) tergelincir, mangrupikeun alat konci pikeun nyucikeun gas bumi atanapi pangobatan.