Skid Résiko Gas Alam

  • Natural gas Liquefaction skid

    Gas alam Liquefaction skid

    Gas alam liquefaction, sakedap disebat LNG, kondensasi gas alam janten cair ku cara nyéépkeun gas alam gas dina tekenan normal pikeun - 162 ℃. Likur gas alam tiasa pisan ngahemat gudang sareng angkot, sareng ngagaduhan kaunggulan nilai calorific ageung, performa tinggi, kondusif pikeun kasaimbangan pangaturan beban kota, kondusif pikeun perlindungan lingkungan, ngirangan polusi kota sareng sajabina .。