Warta

  • Technical parameters of 150KW gas generator set

    Parameter téknis tina set generator gas 150KW

    Numutkeun sarat parabot ti konsumén, parusahaan urang bisa nyadiakeun 150KW gas generator set. Unit ngagunakeun mesin Steyr T12 salaku sumber kakuatan pikeun ngajalankeun alternator sinkron - brand Perancis kawentar Leroy Somer - pikeun generasi kakuatan, lajeng ngadalikeun sarta ngadeteksi sakabéh ...
    Maca deui
  • Hydrogen production with natural gas and its process

    Produksi hidrogén jeung gas alam jeung prosés na

    Produksi hidrogén jeung gas alam boga kaunggulan béaya rendah jeung pangaruh skala. Panaliti sareng pamekaran téknologi prosés énggal anu langkung maju pikeun produksi hidrogén tina gas alam mangrupikeun jaminan penting pikeun ngabéréskeun masalah sumber hidrogén anu murah. Salaku kualitas luhur sareng bersih ...
    Maca deui
  • Delivery ceremony of Sinopec distributed rich methane gas hydrogen production plant

    Upacara pangiriman Sinopec nyebarkeun pabrik produksi hidrogén gas métana beunghar

    Kami geus hasil réngsé produksi urang jeung pangiriman 300Nm3 / h upacara pangiriman Sinopec disebarkeun euyeub gas métana plant.Here produksi hidrogén Abdi hoyong masihan bubuka ringkes kana prosés produksi hidrogén tina gas alam. Kalayan intensifikasi énergi con ...
    Maca deui
  • Traditional natural gas hydrogen production process

    Prosés produksi hidrogén gas alam tradisional

    Prosés produksi hidrogén gas alam Tradisional Aliran prosés produksi hidrogén tina gas alam diwangun ku opat unit: perlakuan gas feed, konversi uap, konversi CO jeung purifikasi hidrogén. (1) Unit perlakuan gas feed utamana dipaké pikeun desulfurization gas alam, hiji ...
    Maca deui
  • Main Achievement for LNG projects

    Prestasi Utama pikeun proyék LNG

      Pencapaian Utama pikeun proyék-proyék LNG S/N Ngaran proyék Lokasi Palanggan Tanggal pabrik Standar 1 30×104Nm3/d LNG plant Cangxi Natural Gas Investment Co., Ltd Cina 2014 GB 2 10×104Nm3/d LNG plant Hami Xinjie Gas Co., Ltd Cina 20215 GB 3 50X...
    Maca deui
  • Technical scheme of 150KW natural gas genset set

    Skéma teknis 150KW set genset gas alam

    1. Tinjauan proyék 1.1. Paménta Alat (teu acan disadiakeun) 1.2. Parameter pakakas listrik (teu acan disadiakeun) 1.3. Kaayaan proyék 1.3.1. Kaayaan météorologi (teu acan disayogikeun) Situs proyék: Altitude: m Suhu rata-rata taunan ℃, Suhu maksimum ℃, Suhu minimum...
    Maca deui
  • What are the necessary conditions for the design of natural gas liquefaction plant?

    Naon syarat anu dipikabutuh pikeun desain pabrik liquefaction gas alam?

    (1) Naon LNG? Lamun gas alam geus leuwih tiis kana ngeunaan - 162 ℃ dina tekenan normal, eta robah tina kaayaan gas ka kaayaan cair, nu disebut liquefied gas alam (singketan LNG). (2) Komponén utama LPG nyaéta (propana jeung butana). (3) Gas asam dina gas alam nujul kana (karbon...
    Maca deui
  • Internal temperature distribution of plate fin heat exchanger in liquefaction system

    Distribusi suhu internal tina exchanger panas sirip piring dina sistem liquefaction

    Distribusi suhu internal penukar panas sirip piring dina sistem liquefaction: 1) Siklus ékspansi nitrogén: bédana suhu bursa panas dina dua tungtung sareng bagian tengah penukar panas leutik pisan, sareng bédana suhu bursa panas di bagian sanés ageung. ...
    Maca deui
  • RMS Design method and principle

    RMS Desain métode jeung prinsip

    Titik konci desain RMS ngawengku item di handap ieu: Pipe Line itungan ukuran jeung desain Knock-out Drum / Filter Separator / Liquid Separator itungan ukuran jeung desain Gas Kering Filter itungan ukuran jeung desain WBH itungan ukuran Regulator, Relief valves jeung SSV ukuran kalkulasi. .
    Maca deui
  • Introduction to Gas Regulating & Metering Station (RMS)

    Pendahuluan Stasion Pangaturan Gas & Pangukuran (RMS)

    RMS dirancang pikeun ngurangan tekanan gas alam ti tekanan tinggi ka tekanan low, sarta ngitung sabaraha aliran gas ngaliwatan stasion. Salaku prakték standar, RMS pikeun stasiun listrik gas alam biasana diwangun ku AC, régulasi sareng sistem pangukuran. Kaayaan gas...
    Maca deui
  • Yining City steadily promoted the “coal to electricity” project

    Kota Yining terus ngamajukeun proyék "batubara ka listrik".

    Dina 2 Oktober, diajar ti departemén relevan kota Yining yén pangwangunan proyék "batubara ka listrik" di kota Yining ieu stepping up. Diperkirakeun yén sadaya 256 proyék transformasi bakal dianggo ku Oktober, sareng langkung seueur anu ahli waris bakal ...
    Maca deui
  • European gas prices rise as temperatures fall

    harga gas Éropa naek sakumaha hawa turun

      Pemurnian gas alam mangrupikeun léngkah penting dina ngagunakeun gas alam. Numutkeun laporan Rio de Janeiro on Oktober 12 dina petroleum Dunya Journal, Brazil ngaharepkeun pikeun ngembangkeun konsumén gas alam badag pikeun nyaimbangkeun na pas keur muka pasar gas alam, tapi usaha ieu tantangan ...
    Maca deui