1000kva gas jempé Powered Unit generator bubuka jeung prosés

1000KW gas generator-1

TheGenerator gas jempé 1000kWUnit r nyaéta 10,6m panjang skid dipasang struktur kabinét.Unit ieu didamel ku opat unit tunggal 250KW paralel.Mesin ngadopsi mesin Sinotruk T12 salaku sumber kakuatan pikeun ngajalankeun generator Perancis Leroy Somer pikeun catu daya.

Kabinet dibagi kana kompartemen unit, kompartemen dissipation panas sareng kompartemen kontrol.The kompartemen bebas ensures operasi kontinyu sarta stabil tina parabot di lingkungan suhu low atawa luhur;The intercooler hawa-to-hawa diadopsi, sarta intercooler disimpen sacara mandiri dina luhureun kabinet pikeun niiskeun hawa inlet kamar mesin jeung unit;Ruang kontrol perenahna di tengah kabinét, outlet kabel aya di handapeun tengah atanapi handap kabinét, radiator cai liner silinder disusun dina dua tungtung kabin pendingin kabin, tungtung payun kabin penyejukan nyaéta dilengkepan inlet suluh, port knalpot ieu diringkeskeun dina hiji sisi unit, sarta panutup pituduh angin réduksi noise dipasang dina luhureun kabin cooling, nu bisa ngadalikeun noise unit ku 7m ≤ 75db (A).
未标001
Mesin gas alam khusus: mesin séri T12 diadopsi, anu kalebet mesin gancang / efisiensi tinggi.Téknologi durukan ramping anu dikawasa sacara éléktronik tiasa nyumponan sarat ékonomi mesin, kakuatan sareng émisi.Modeu cooling adopts kipas éléktronik ditutup sirkulasi cooling cai.Sistem cooling unit henteu gumantung kana sistem inlet hawa kamar mesin.Suhu di kamar mesin dikontrol ku kontrol gabungan intercooling, sareng inlet hawa di kamar mesin sacara efektif disaring ku saringan lebu anu diwangun.

Sistim kontrol mesin gas: The bahan bakar gas ditutup-loop Sistim kontrol durukan lean diimpor ti ECI Amérika Sarikat diadopsi, kaasup sistem ignition bebas silinder tunggal, sistem pangaturan speed éléktronik, suluh sistem kontrol loop katutup, sistem adaptif lingkungan sarta diagnosis otomatis tur sistem panyalindungan, ku kituna pikeun mastikeun kontrol akurat tur dipercaya tina mesin dina sagala kaayaan gawé.Kaluaran taunan sistem kontrol mesin gas nyaéta 100000 unit, sareng reliabilitas, stabilitas sareng kaamanan sistem langkung terjamin.
Generator ngaropéa merek internasional luhur: séri lsa46 brushless AC generator sinkron sareng bagian-bagian obah stabilitas tinggi diadopsi, sareng résistansi dampak beban sareng kinerja anti gangguan generator ningkat pikeun mastikeun réliabilitas operasi jangka panjang alat. .

Sistim dissipation panas efisien sarta stabil: Cai silinder liner na intercooler ngadopsi mode cooling bebas.Modeu cooling cai liner silinder mandiri ngamungkinkeun mesin beroperasi sacara terus-terusan sareng éfisién.Sistem dissipation panas intercooling dipasang di luhur di tengah pikeun pinuh dissipate panas mesin jeung campuran gas sarta ngaronjatkeun efisiensi mesin.


waktos pos: Jul-03-2022