Fleksibilitas operasi kumaha pabrik LNG jalan

Nalika volume penjualan produk LNG robih sareng kaayaan pasar, kaluaran LNG kedah adaptasi sareng parobihan pasar.Ku alatan éta, syarat anu luhur diteruskeun pikeun élastisitas beban produksi sareng neundeun LNG tutuwuhan LNG.

Pangaturan beban produksi LNG
Regulasi Mr compressor
MR compressor mangrupakeun compressor centrifugal.beban na bisa terus disaluyukeun antara 50 ~ 100% ku nyaluyukeun alat jacking klep inlet hawa sarta balik klep of compressor nu.
Perda beban sistem pretreatment
Beban desain unit gas deacidification teu kedah kirang ti 100%.Dina premis ngadalikeun tekanan, alat sistem pretreatment bisa terus disaluyukeun dina rentang beban 50 ~ 110% sarta minuhan standar pretreatment na purifikasi.
Regulasi beban rentang kotak tiis liquefied
Beban desain kotak tiis liquefied teu kudu kirang ti 100%.Nalika beban alat robah tina 50% nepi ka 100%, nu exchanger panas plat na valves dina kotak tiis tiasa dianggo normal tur pinuh minuhan kaayaan kerja beban variabel.
Pikeun nyimpulkeun, kalenturan operasi sadaya alat nyaéta 50% ~ 100%.Pamaké tiasa nyaluyukeun beban alat dina rentang ieu dumasar kana kaayaan penjualan produk pikeun ningkatkeun ékonomi operasi.
adjustment kapasitas gudang tina tank gudang LNG
Numutkeun kana kaluaran LNG, volume tanki panyimpen anu kami nyayogikeun nyaéta kaluaran LNG sapuluh dinten, sareng volume panyimpen tina tanki panyimpen tiasa dianggo pikeun nahan parobahan penjualan.

Parobahan komposisi gas feed
Parobahan komposisi gas feed bakal mawa tantangan dina pretreatment na liquefaction.

Tanggapan sistem pretreatment gas feed kana parobahan komponén
Réspon dekarbonisasi
Numutkeun kana eusi karbon dioksida anu aya, kami nganggo metode amina MDEA pikeun decarbonize sareng ningkatkeun desain karbon dioksida ka 3%.Sajumlah ageung pangalaman rékayasa praktis parantos ngabuktikeun yén desain ieu tiasa adaptasi kana parobahan eusi karbon dioksida sareng ngaleungitkeun karbon dioksida ka tingkat 50ppm.
Ngaleungitkeun hidrokarbon beurat
Hidrokarbon beurat dina gas alam utamana neopentane, bénzéna, hidrokarbon aromatik sareng komponén di luhur héksana anu ngabahayakeun kana prosés cryogenic tina kotak tiis.Skéma panyabutan anu kami angkat nyaéta metode adsorpsi karbon diaktipkeun + metode kondensasi suhu rendah, anu mangrupikeun skéma asuransi dua léngkah sareng ganda.Firstly, hidrokarbon beurat kayaning bénzéna jeung hidrokarbon aromatik anu adsorbed ngaliwatan karbon diaktipkeun dina suhu kamar, lajeng komponén beurat luhureun propana anu condensed di - 65 ℃, nu teu ngan bisa nyabut komponén beurat dina feed gas, tapi ogé misahkeun beurat. komponén pikeun meunangkeun hidrokarbon campuran salaku produk samping.
Réspon dehidrasi
Eusi cai dina gas alam utamana gumantung kana suhu jeung tekanan.Parobahan komponén séjén tina gas feed moal boga dampak hébat kana eusi cai.Sangu desain dewatering cukup pikeun Cope jeung.

Tanggapan sistem liquefaction kana parobahan komponén
Parobahan komposisi gas feed bakal ngakibatkeun parobahan kurva suhu liquefaction gas alam.Ku leres nyaluyukeun rasio refrigerant campuran (MR), parobahan komposisi gas feed bisa diadaptasi kana rentang considerable.

alat LNG


waktos pos: Jul-03-2022