warta parusahaan

  • 1000kva gas jempé Powered Unit generator bubuka jeung prosés

    1000kva gas jempé Powered Unit generator bubuka jeung prosés

    Unit generator gas jempé 1000kW mangrupikeun struktur kabinét anu dipasang skid panjangna 10.6m.Unit ieu didamel ku opat unit tunggal 250KW paralel.Mesin ngadopsi mesin Sinotruk T12 salaku sumber kakuatan pikeun ngajalankeun generator Perancis Leroy Somer pikeun catu daya.Kabinet dibagi kana ...
    Maca deui
  • Téknologi pangolahan gas alam cair BOG dina kaayaan anu béda-1

    Téknologi pangolahan gas alam cair BOG dina kaayaan anu béda-1

    1 Perkenalan Industri LNG Cina geus ngawangun ranté industri rélatif lengkep ti liquefaction, transportasi, gasification terminal ka utilization terminal, sarta laju ngembangkeun sarta kematangan na anu jadi beuki loba sampurna, peletakan hiji yayasan ngembangkeun alus pikeun dow ...
    Maca deui
  • Solusi generasi kakuatan gas pikeun pasar gasifikasi pangeboran lapangan minyak sareng gas

    Solusi generasi kakuatan gas pikeun pasar gasifikasi pangeboran lapangan minyak sareng gas

    Salaku tumbu konci konsumsi énérgi dina industri eksploitasi minyak jeung gas, rékayasa pangeboran urgently perlu ngurangan konsumsi énergi jeung émisi polutan.Numutkeun statistik, konsumsi bahan bakar alat-alat kakuatan pangeboran akun pikeun leuwih ti 30% tina biaya pangeboran.Di antara...
    Maca deui
  • Rongteng 1000kW Unit generator gas jempé

    Rongteng 1000kW Unit generator gas jempé

    Unit generator gas jempé 1000kW mangrupikeun struktur kabinét anu dipasang skid panjangna 10.6m.Unit ieu didamel ku opat unit tunggal 250KW paralel.Mesin ngadopsi mesin Sinotruk T12 salaku sumber kakuatan pikeun ngajalankeun generator Perancis Leroy Somer pikeun catu daya.Kabinet dibagi kana ...
    Maca deui
  • Bubuka parusahaan indung urang Sichuan Jinxing Co., Ltd

    Bubuka parusahaan indung urang Sichuan Jinxing Co., Ltd

    Sichuan Jinxing Clean Energy Equipment Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu diadegkeun dina taun 1995, khusus dina R&D.manufaktur sarta jasa tina rupa-rupa compressor piston reciprocating, LNG.skid dipasang deices.Jinxing mangrupikeun anggota AQSIQ, téknologi standarisasi compressor nasional ...
    Maca deui
  • Wakil sekretaris Propinsi Sichuan ngadatangan sareng nalungtik stasiun hidrogénasi munggaran

    Wakil sekretaris Propinsi Sichuan ngadatangan sareng nalungtik stasiun hidrogénasi munggaran

    Dina 17 Désémber, Huang Qiang, timbalan sekretaris Panitia Propinsi Sichuan sareng gubernur Propinsi Sichuan, ngadatangan sareng nalungtik stasiun hidrogénasi munggaran di kidul-kulon investasi énergi Sichuan anu dilakukeun ku Jinxing Co., Ltd. pikeun ningali démo hidrogénasi.Dur...
    Maca deui
  • Proyék sains sareng téknologi utama urang lulus évaluasi kinerja jangka menengah

    Proyék sains sareng téknologi utama urang lulus évaluasi kinerja jangka menengah

    Dina 29 Nopémber 2021, Dinas Élmu sareng Téknologi Propinsi Sichuan ngatur para ahli pikeun ngayakeun rapat sareng evaluasi pertengahan jangka di tempat sareng pamariksaan dina proyék "panalungtikan sareng aplikasi téknologi konci mobil penumpang sél suluh hidrogén" di Sichuan Pro...
    Maca deui
  • Saatos pangropéa penjualan sareng jasa téknis

    Saatos pangropéa penjualan sareng jasa téknis

    Saatos pangropéa penjualan Periode garansi Ti tanggal kiriman, 12Months atanapi 2200 jam operasi kontinyu unit (mana waé anu mimiti) nyaéta jaman jaminan.Ladenan jaminan anu diperpanjang tiasa dipilih, sareng perusahaan Sichuan Rongteng bakal napelkeun tanaga jasa téknis profésional...
    Maca deui
  • Upacara pangiriman Sinopec nyebarkeun pabrik produksi hidrogén gas métana beunghar

    Upacara pangiriman Sinopec nyebarkeun pabrik produksi hidrogén gas métana beunghar

    Kami geus hasil réngsé produksi urang jeung pangiriman 300Nm3 / h upacara pangiriman Sinopec disebarkeun euyeub gas métana plant produksi hidrogén.Di dieu Abdi hoyong masihan bubuka ringkes kana prosés produksi hidrogén tina gas alam.Kalayan intensifikasi énergi con ...
    Maca deui
  • Prestasi Utama pikeun proyék LNG

    Prestasi Utama pikeun proyék LNG

    Pencapaian Utama pikeun proyék-proyék LNG S/N Ngaran proyék Lokasi Palanggan Tanggal pabrik Standar 1 30×104Nm3/d LNG plant Cangxi Natural Gas Investment Co., Ltd Cina 2014 GB 2 10×104Nm3/d LNG plant Hami Xinjie Gas Co., Ltd Cina 20215 GB 3 50X...
    Maca deui
  • Skéma teknis 150KW gas alam genset set

    Skéma teknis 150KW gas alam genset set

    1. Tinjauan proyék 1.1.Paménta Alat (teu disadiakeun) 1.2.Parameter pakakas listrik (teu acan disadiakeun) 1.3.Kaayaan proyék 1.3.1.Kaayaan météorologi (teu acan disayogikeun) Situs proyék: Altitude: m Suhu rata-rata taunan ℃, Suhu maksimum ℃, Suhu minimum...
    Maca deui
  • Produksi pabrik LNG kami

    Produksi pabrik LNG kami

    Kami 10 × 104NM3 / D LNG skid dipasang peralatan di Ganquan, Propinsi Shaanxi aya dina produksi.Upami anjeun hoyong pabrik LNG khusus, punten nyayogikeun parameter di handap ieu.1) Kaayaan dasar desain tutuwuhan: Aliran gas feed 104 Nm3/d atanapi MMSCFD Tekanan gas feed kPa.G Suhu gas feed ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2