Unit Pamulihan NGL

  • 2 tutuwuhan recovery LPG MMSCFD

    2 tutuwuhan recovery LPG MMSCFD

    Katerangan aliran prosés Gas alam atah asup ka separator inlet pikeun nyaring pangotor mékanis sareng misahkeun cai gratis, teras asup kana compressor saatos filtrasi precision ku saringan lebu, sareng langkung tiis kana 40 ~ 45 ℃ ku cooler compressor sorangan, teras misahkeun sababaraha cai sareng hidrokarbon beurat (upami komponén beurat kaleuleuwihan), teras lebet ka unit dehidrasi pikeun dehidrasi jero.Gas feed garing tina skid dehidrasi asup kana kondensasi ...
  • 20MMSCFD Rongteng desain modular NGL recovery skid

    20MMSCFD Rongteng desain modular NGL recovery skid

    Gas bersih ayeuna jenuh cai ngumbara ka sistem tabung molekular pikeun dehidrasi. Salaku gas ngalir ngaliwatan ranjang tabung molekular, cai preferentially diserep ngahasilkeun gas garing bersih, siap jadi kakeunaan hawa cryogenic diperlukeun pikeun recovery NGL jero. gas ngalir ka chiller refrigeration dimana refrigerant cools gas haneut ngaliwatan coils dina chiller nu.

  • 2 MMSCFD LPG recovery plant ti Cina Rongteng parusahaan

    2 MMSCFD LPG recovery plant ti Cina Rongteng parusahaan

    Gas alam atah asup ka separator inlet pikeun nyaring kaluar najis mékanis jeung misahkeun cai bébas, tuluy asup kana compressor sanggeus filtration precision ku filter lebu, sarta geus leuwih tiis kana 40 ~ 45 ℃ ku cooler tina compressor sorangan, lajeng misahkeun. sababaraha cai jeung hidrokarbon beurat (dina hal komponén beurat kaleuleuwihan), lajeng asup ka Unit dehidrasi pikeun dehidrasi jero.

  • 8MMSCFD Liquefied Petroleum Gas recovery skid pikeun gas alam

    8MMSCFD Liquefied Petroleum Gas recovery skid pikeun gas alam

    Naha cageur cair gas alam: Ningkatkeun kualitas gas alam, ngurangan titik embun hidrokarbon jeung nyegah kondensasi hidrokarbon cair dina transportasi pipa;Produk kondensat anu pulih mangrupikeun bahan bakar sipil sareng bahan bakar kimia;Laju pamanfaatan sumber daya anu komprehensif disayogikeun, anu ngagaduhan kauntungan ékonomi anu saé.

  • 10MMSCFD Liquefied Petroleum Gas recovery skid pikeun gas alam

    10MMSCFD Liquefied Petroleum Gas recovery skid pikeun gas alam

    Naha cageur cair gas alam: Ningkatkeun kualitas gas alam, ngurangan titik embun hidrokarbon jeung nyegah kondensasi hidrokarbon cair dina transportasi pipa;Produk kondensat anu pulih mangrupikeun bahan bakar sipil sareng bahan bakar kimia;Laju pamanfaatan sumber daya anu komprehensif disayogikeun, anu ngagaduhan kauntungan ékonomi anu saé.

  • 20MMSCFD NGL recovery skid pikeun gas alam

    20MMSCFD NGL recovery skid pikeun gas alam

    Naha cageur cair gas alam: Ningkatkeun kualitas gas alam, ngurangan titik embun hidrokarbon jeung nyegah kondensasi hidrokarbon cair dina transportasi pipa;Produk kondensat anu pulih mangrupikeun bahan bakar sipil sareng bahan bakar kimia;Laju pamanfaatan sumber daya anu komprehensif disayogikeun, anu ngagaduhan kauntungan ékonomi anu saé.

  • Disesuaikeun 1~6 mmscfd fasilitas pamulihan elpiji tina firma Cina

    Disesuaikeun 1~6 mmscfd fasilitas pamulihan elpiji tina firma Cina

    Naha cageur cair gas alam: Ningkatkeun kualitas gas alam, ngurangan titik embun hidrokarbon jeung nyegah kondensasi hidrokarbon cair dina transportasi pipa;Produk kondensat anu pulih mangrupikeun bahan bakar sipil sareng bahan bakar kimia;Laju pamanfaatan sumber daya anu komprehensif disayogikeun, anu ngagaduhan kauntungan ékonomi anu saé.

  • Custom LPG recovery skid liquefied tutuwuhan recovery gas minyak bumi

    Custom LPG recovery skid liquefied tutuwuhan recovery gas minyak bumi

    LPG nyaéta gas minyak bumi cair, anu dihasilkeun nalika nyaring minyak bumi atanapi volatilisasi tina prosés eksploitasi minyak atanapi gas alam.LPG mangrupikeun campuran minyak sareng gas alam anu dibentuk dina tekanan anu pas sareng aya salaku cair dina suhu kamar.LPG (Liquefied Petroleum Gas) loba dipaké salaku bahan bakar alternatif pikeun mobil, tapi ogé cocog salaku bahan baku kimia.Ieu diwangun ku propana jeung butana (C3/C4).Pikeun recovery elpiji/C3+ Divisi Téknik nawarkeun hiji absorber pr ...
  • Solusi anu cocog pikeun Pamulihan Cairan Gas Alam ti supplier Cina

    Solusi anu cocog pikeun Pamulihan Cairan Gas Alam ti supplier Cina

    Nilai cair gas alam, sapertos étana sareng propana, ningkat kusabab paménta global pikeun bahan petrokimia, pemanasan sareng kakuatan.Solusi pamulihan cair gas alam Rongteng (NGL) khusus pikeun maksimalkeun pamulihan bari nyayogikeun kalenturan operasional anu luhur sareng hasil anu langkung ageung pikeun investasi pabrik.

  • Custom 2 ~ 14 104 Nm3 / d skid recovery hidrokarbon lampu pikeun gas alam

    Adat 2~14 104 Nm3/ d skid recovery hidrokarbon lampu pikeun gas alam

    Hidrokarbon lampu, ogé katelah condensate gas alam (NGL), nyertakeun C2 ~ C2 + dina komposisi sarta ngandung komponén condensate (C3 ~ C5). recovery hidrokarbon lampu nujul kana recovery komponén heavier dina gas alam ti métana atawa etana dina bentuk cair. .

  • Unit pamulihan NGL

    Unit pamulihan NGL

    Pamulihan hidrokarbon ringan nujul kana prosés pamulihan cair komponén anu langkung beurat dina gas alam tibatan métana atanapi étana.Di hiji sisi, éta boga tujuan pikeun ngadalikeun titik embun hidrokarbon gas alam pikeun ngahontal indéks kualitas gas komérsial sarta nyegah aliran dua fase gas-cair.