Unit Pamulihan NGL

  • NGL recovery unit

    Unit pamulihan NGL

    Pamulihan hidrokarbon ringan ngarujuk kana prosés pamulihan cair komponén anu langkung beurat dina gas alam tibatan méétan atanapi étan. Dina hiji sisi, éta dimaksudkeun pikeun ngendalikeun titik embun hidrokarbon gas alam pikeun ngahontal indéks kualitas gas komérsial sareng nyegah aliran dua-fase gas-cair.