Produk

  • glycol dehydration for natural gas

    dehidrasi glikol pikeun gas alam

    Proses dehidrasi Rongteng glikol ngaluarkeun uap cai tina gas alam, alat pangobatan gas alam, anu ngabantosan nyegah pembentukan hidrat sareng korosi sareng maksimalkeun efisiensi pipa.
  • Molecular sieve dehydration skid

    Ayakan molekul dehidrasi ayakan

    Skid dehidrasi ayakan molekular mangrupikeun alat konci dina nyucikeun gas bumi atanapi AC gas alam. Ayakan molekular mangrupikeun kristal alkaliilat logam alkali kalayan struktur kerangka sareng struktur microporous seragam.
  • Gas powered generator

    Generator Powered gas

    Kakuatan pembangkit listrik tunggal gas berkisar 250KW dugi ka 1500kW, sareng pembangkit listrik 1.5MW dugi ka 8 MW ka luhur tiasa direalisasikeun. Sagala kombinasi modeu paralel tiasa nyumponan sarat pembangkit listrik anu béda.
  • Gas Generator Unit

    Unit Generator Gas

    Kami khusus kana R&D sareng produksi set generator gas pikeun bagian kakuatan seueur sareng aplikasi multi industri. Kakuatan unit tunggal dibasajankeun 250KW dugi ka 1500kW, sareng pembangkit listrik 1,5MW dugi ka 8 MW ka luhur tiasa direalisasikeun. Sagala kombinasi modeu paralel tiasa nyumponan sarat pembangkit listrik anu béda.
  • Gas generator Set

    Generator Gas Siapkeun

    Sichuan Rongteng automation Equipment Co., Ltd. khusus kana R&D, desain sareng produksi generator gas alam. Kakuatan unit tunggal dibasajankeun 250KW dugi ka 1500kW, sareng pembangkit listrik 1,5MW dugi ka 8 MW ka luhur tiasa direalisasikeun. Sagala kombinasi modeu paralel tiasa nyumponan sarat pembangkit listrik anu béda.
  • M type water cooling CNG compressor for mother station

    M tipe cai pendingin kompresor CNG pikeun stasiun indung

    Unit kompresor CNG diluncurkeun sacara gembleng, sareng motor nyetir kompresor langsung ngalangkungan gandeng. Éta merenah pikeun ngangkut sareng gampang dipasang.
  • ZW type water cooling CNG compressor

    ZW kompresor cai tipe pendingin ZW

    Kompresor gas nyayogikeun kakuatan udara sareng mangrupikeun pakakas inti sistem pneumatik sareng ogé mangrupikeun badan utama alat sumber hawa éléktromekanik. Kompresor gas atanapi kompresor udara mangrupikeun énérgi mékanis asli (biasana motor atanapi solar) kana alat énergi tekanan gas sareng mangrupikeun alat generasi tekanan udara anu dikomprés.
  • MDEA method decarburization skid

    Metoda MDEA ngébréhkeun dékarburisasi

    Dékarburisasi gas alam (dekarbonisasi) tergelincir, mangrupikeun alat konci pikeun nyucikeun gas bumi atanapi pangobatan.
  • oil and gas mxied transportation

    angkutan minyak sareng gas

    Skid terintegrasi tina campuran campuran minyak sareng gas ogé disebut unit booster mount skid digital atanapi booster skid. Campuran minyak sareng campuran gas skid tiasa ngawujudkeun integrasi pemanasan gas-cair tradisional sareng stasiun panyangga gas-cair, kadali jarak jauh tina bak pamisah gas-cair, tank pamisahan, sistem kadali jarak jauh, sareng sajabana Éta tiasa ngagentoskeun pengumpulan minyak sareng gas stasiun di kebon minyak perméabilitas low.
  • Natural gas Liquefaction skid

    Gas alam Liquefaction skid

    Gas alam liquefaction, sakedap disebat LNG, kondensasi gas alam janten cair ku cara nyéépkeun gas alam gas dina tekenan normal pikeun - 162 ℃. Likur gas alam tiasa pisan ngahemat gudang sareng angkot, sareng ngagaduhan kaunggulan nilai calorific ageung, performa tinggi, kondusif pikeun kasaimbangan pangaturan beban kota, kondusif pikeun perlindungan lingkungan, ngirangan polusi kota sareng sajabina .。
  • Mini LNG

    Mini LNG

    Éta cocog pikeun panggunaan ranjang gas alit, gas shale, gas flare, metana, biogas, sareng sumur gas alam sporadis. Ieu peryogi alat liquefaction gas alam jinis anu dipasang pisan. Éta ngagaduhan kaunggulan tina investasi leutik, béaya rendah, gampang dipasang, gampang mindahkeun, pendudukan bumi alit sareng pamulihan biaya anu gancang.
  • NGL recovery unit

    Unit pamulihan NGL

    Pamulihan hidrokarbon ringan ngarujuk kana prosés pamulihan cair komponén anu langkung beurat dina gas alam tibatan méétan atanapi étan. Dina hiji sisi, éta dimaksudkeun pikeun ngendalikeun titik embun hidrokarbon gas alam pikeun ngahontal indéks kualitas gas komérsial sareng nyegah aliran dua-fase gas-cair.
123 Teras> >> Halaman 1/3