Produk

  • 250KW mun 16MW sora buktina generator gas alam

    250KW mun 16MW sora buktina generator gas alam

    ● Gas suluh: gas alam, biogas, gas biomassa
    ● Énergi beresih jeung ramah ka lingkungan
    ● Ngayakeun low sarta waragad ngajalankeun;
    ● pangropéa gampang jeung aksés gampang kana suku cadang
    ● pangropéa Fast sarta jasa overhaul
    ● pilihan béda pikeun minuhan sarat anjeun:
    1. Sistim soundproof
    2. recovery panas

  • 13~200 TPD skid leutik dipasang tutuwuhan LNG Liquefaction

    13~200 TPD skid leutik dipasang tutuwuhan LNG Liquefaction

    ● prosés dewasa sarta dipercaya
    ● konsumsi énergi low pikeun liquefaction
    ● skid dipasang parabot jeung aréa lanté leutik
    ● instalasi gampang jeung transportasi
    ● Desain modular

  • 13 TPD Mini skid dipasang LNG Liquefaction tutuwuhan

    13 TPD Mini skid dipasang LNG Liquefaction tutuwuhan

    ● prosés dewasa sarta dipercaya
    ● konsumsi énergi low pikeun liquefaction
    ● skid dipasang parabot jeung aréa lanté leutik
    ● instalasi gampang jeung transportasi
    ● Desain modular

  • Mini skid dipasang pabrik LNG prosés manufaktur LNG

    Mini skid dipasang pabrik LNG prosés manufaktur LNG

    ● prosés dewasa sarta dipercaya
    ● konsumsi énergi low pikeun liquefaction
    ● skid dipasang parabot jeung aréa lanté leutik
    ● instalasi gampang jeung transportasi
    ● Desain modular

  • 250KW sora buktina generator gas alam

    250KW sora buktina generator gas alam

    ● Gas suluh: gas alam, biogas, gas biomassa
    ● Énergi beresih jeung ramah ka lingkungan
    ● Ngayakeun low sarta waragad ngajalankeun;
    ● pangropéa gampang jeung aksés gampang kana suku cadang
    ● pangropéa Fast sarta jasa overhaul
    ● pilihan béda pikeun minuhan sarat anjeun:
    1. Sistim soundproof
    2. recovery panas

  • 134~200 TPD LNG tutuwuhan liquefaction

    134~200 TPD LNG tutuwuhan liquefaction

    Gas alam feed ti hulu ngalir ngaliwatan pipa dina tekanan 5.0 ~ 6.0MpaG asup kana feed gas inlet filter SEPARATOR sanggeus tekanan régulasi, sarta asup kana sistem hilir sanggeus separation na Pangukuran.
    Parabot prosés utama nyaéta feed gas filter separator, flowmeter, regulator tekanan, jsb.

  • 500KW sora buktina generator gas alam

    500KW sora buktina generator gas alam

    ● Gas suluh: gas alam, biogas, gas biomassa
    ● Énergi beresih jeung ramah ka lingkungan
    ● Ngayakeun low sarta waragad ngajalankeun;
    ● pangropéa gampang jeung aksés gampang kana suku cadang
    ● pangropéa Fast sarta jasa overhaul
    ● pilihan béda pikeun minuhan sarat anjeun:
    1. Sistim soundproof
    2. recovery panas

  • 67~134 TPD skid dipasang Unit liquefaction gas alam

    67~134 TPD skid dipasang Unit liquefaction gas alam

    Gas alam feed asup kana sistem pretreatment gas alam sanggeus filtration, separation, pangaturan tekanan sarta pangukuran.Saatos CO2, Hg sareng H2O dileungitkeun, éta asup kana kotak tiis liquefaction, anu langkung tiis, cair sareng nitrogén dipiceun dina penukar panas fin piring, teras uih deui ka kotak tiis pikeun neraskeun pendinginan, undercooling, throttling sareng kedip-kedip kana lampu kilat. tank.Fase cair anu dipisahkeun asup ka tanki panyimpen LNG salaku produk LNG.

  • 13~67 TPD Skid dipasang LNG plant LNG skid

    13~67 TPD Skid dipasang LNG plant LNG skid

    Liquefaction gas alam, sakeudeung disebut LNG, ieu condensing gas alam jadi cair ku cooling gas alam gas dina tekenan normal ka -162 ℃.liquefaction gas alam greatly bisa ngahemat gudang jeung spasi transportasi, sarta boga kaunggulan nilai calorific badag, kinerja tinggi, kondusif pikeun kasaimbangan pangaturan beban urban, kondusif pikeun panyalindungan lingkungan, ngurangan polusi urban jeung saterusna.Liquefaction mangrupikeun inti produksi LNG.Ayeuna, alam dewasa ...
  • 750KW sora buktina generator gas alam

    750KW sora buktina generator gas alam

    ● Gas suluh: gas alam, biogas, gas biomassa
    ● Énergi beresih jeung ramah ka lingkungan
    ● Ngayakeun low sarta waragad ngajalankeun;
    ● pangropéa gampang jeung aksés gampang kana suku cadang
    ● pangropéa Fast sarta jasa overhaul
    ● pilihan béda pikeun minuhan sarat anjeun:
    1. Sistim soundproof
    2. recovery panas

  • 1000KW sora buktina generator gas alam

    1000KW sora buktina generator gas alam

    ● Gas suluh: gas alam, biogas, gas biomassa
    ● Énergi beresih jeung ramah ka lingkungan
    ● Ngayakeun low sarta waragad ngajalankeun;
    ● pangropéa gampang jeung aksés gampang kana suku cadang
    ● pangropéa Fast sarta jasa overhaul
    ● pilihan béda pikeun minuhan sarat anjeun:
    1. Sistim soundproof
    2. recovery panas

  • 7~11 MMSCFD LNG Liquefaction Plant ti pabrik Cina

    7~11 MMSCFD LNG Liquefaction Plant ti pabrik Cina

    LNG Liquefaction Plant LNG Liquefaction Plant mangrupikeun alat pikeun ngahasilkeun gas alam cair, nyaéta jinis gas alam cair anu parantos diolah sareng dicairkeun dina suhu anu handap.Dibandingkeun sareng gas alam konvensional, éta gaduh nilai pemanasan sareng kabersihan anu langkung luhur, anu cocog pikeun neundeun sareng transportasi.Dina ngembangkeun industri gas alam, gas alam liquefied bakal jadi bagian penting eta sarta suplement penting pikeun pipa gas alam.Nu leutik...