Tail Gas Treatment skid

  • Slip perlakuan gas buntut

    Slip perlakuan gas buntut

    skid perlakuan gas buntut gas alam utamana dipaké pikeun nungkulan gas buntut alat recovery walirang, kitu ogé gas runtah kolam renang walirang cair jeung TEG gas runtah alat dehidrasi alat recovery walirang.