Perawatan Gas Tail Skid

  • Tail gas treatment skid

    Perawatan gas buntut ngageleser

    Perawatan gas buntut gas alam biasana dianggo pikeun ngungkulan gas buntut alat pamulihan walirang, ogé gas limbah kolam walirang cair sareng gas limbah TEG alat déhidrasi alat pamulihan walirang.