Perawatan Wellhead

  • Custom 50 ka 100 MMSCFD 3 fase test na separqator

    Custom 50 ka 100 MMSCFD 3 fase test na separqator

    Alat utama nyaéta pemisah tés, klep régulasi, rupa-rupa tekanan, tingkat cair, suhu, alat ukur, akuisisi data sareng sistem kontrol.

  • Rongteng 50 MMSCFD Minyak & Gas test na Separator

    Rongteng 50 MMSCFD Minyak & Gas test na Separator

    Uji Minyak & Gas sareng Separator Rongteng Oil & Gas Separator dirancang pikeun misahkeun ogé kana dua atanapi tilu fase sareng seueur dianggo dina fasilitas lapangan minyak sareng gas.Pikeun ngahontal efisiensi separation tinggi, separators produksi dirancang tempo sababaraha prinsip, kayaning gravitasi, coalescing, sarta moméntum.HC ogé ngarancang pamisah produksi kalayan sistem pemanasan, ngamungkinkeun pamisahan anu langkung saé nalika nanganan minyak anu langkung beurat, sareng damel di lingkungan anu tiis.Pamisah Minyak & Gas...
  • Minyak jeung gas mxied transportasi

    Minyak jeung gas mxied transportasi

    The skid terpadu angkutan campuran minyak jeung gas disebut oge skid digital dipasang booster Unit atawa booster skid.Minyak jeung gas campuran skid angkutan bisa ngawujudkeun integrasi tina pemanasan gas-cair tradisional jeung stasiun panyangga gas-cair, kadali jauh tank separation gas-cair, tank separation, sistem kadali jauh, jsb Ieu bisa ngaganti minyak jeung gas gathering leutik. stasiun di ladang minyak perméabilitas rendah.

  • Desand skid pikeun sistem panyabutan keusik

    Desand skid pikeun sistem panyabutan keusik

    Skid pemisah pasir sumur gas alam biasana dianggo dina sumur gas alam sareng uji sumur produksi lapangan lapangan kondensat darat.sumur gas platform condensate lepas pantai.

  • Separator minyak jeung gas pikeun perlakuan wellhead

    Separator minyak jeung gas pikeun perlakuan wellhead

    Dina prosés ngamurnikeun sareng produksi gas alam, pasir sering aya dina sumur gas.Partikel keusik ngalir kana pangumpulan permukaan sareng jaringan pipa transportasi kalayan aliran gas alam anu gancang.Nalika arah aliran gas robah, gerakan-speed tinggi partikel keusik bakal ngabalukarkeun erosi sarta ngagem kana parabot, valves, pipelines, jsb

  • Pigging pamancar jeung panarima skid pikeun ngamurnikeun gas suluh

    Pigging pamancar jeung panarima skid pikeun ngamurnikeun gas suluh

    Hal ieu umumna dipasang dina duanana tungtung pipa utama pikeun ngirimkeun jeung narima pigging, sarta eta bisa dipaké pikeun meresihan lilin, sweeping minyak jeung nyoplokkeun skala saméméh jeung sanggeus pipa nu geus nempatkeun kana produksi.Numutkeun sarat pamaké, skid nu bisa dirancang pikeun pamakéan dua arah.

  • Tés tilu fase sareng separator pikeun gas minyak sareng cai

    Tés tilu fase sareng separator pikeun gas minyak sareng cai

    Tilu fase test separator skid utamana dipaké pikeun minyak, gas, cai tilu-fase separation produk minyak atawa gas sumur, nu teu ngan misahkeun cair jeung gas, tapi ogé misahkeun minyak jeung cai dina cair.Minyak, gas sareng cai angkat ka tautan salajengna ngalangkungan pipa anu béda.Separator tilu-fase leuwih universal ti separator dua-fase gas-cair jeung separator dua-fase minyak-cai.

  • Régulasi tekanan profésional sareng pangukuran skid pikeun gas alam

    Régulasi tekanan profésional sareng pangukuran skid pikeun gas alam

    Pangaturan tekanan sareng skid pangukuran stasiun LNG diwangun ku klep, saringan, regulator tekanan, méter aliran, klep shut-off, klep relief kaamanan, mesin brominasi sareng komponén utama sanésna, anu nyayogikeun suplai gas anu stabil sareng dipercaya pikeun hilir sareng cocog. pikeun pangaturan tekanan sareng pangukuran gas suhu normal saatos gasifikasi di Stasion Cadangan LNG.

  • Pamanas jaket cai skid pikeun perawatan sumur gas alam

    Pamanas jaket cai skid pikeun perawatan sumur gas alam

    Skid ngumpul gas alam terpadu mangrupikeun alat anu terintegrasi dina produksi gas sumur tunggal anu ngagabungkeun sistem ngeusian bahan kimia, tungku jaket cai, separator, alat pangukuran gas alam, alat pigging, alat throttling orifice, pamancar, pangaturan tekanan gas suluh, Sistim ngawaskeun korosi sarta set lengkep valves, piping jeung instrumen.

  • Stasion Pangatur Gas & Pangukuran (RMS) Disesuaikeun

    Stasion Pangatur Gas & Pangukuran (RMS) Disesuaikeun

    RMS dirancang pikeun ngurangan tekanan gas alam ti tekanan tinggi ka tekanan low, sarta ngitung sabaraha aliran gas ngaliwatan stasion.Salaku prakték standar, RMS pikeun stasiun listrik gas alam biasana diwangun ku AC, régulasi sareng sistem pangukuran.

  • Minyak Gas Cai Tilu Fase Separator

    Minyak Gas Cai Tilu Fase Separator

    Pamisah cai gas minyak tilu fase mangrupikeun alat pikeun misahkeun minyak, gas sareng cai dina cairan formasi dina permukaan sareng akurat ngukur produksina.Dibagi kana nangtung, horizontal, buleud tilu bentuk.Pikeun genah transportasi, separator horizontal biasana dipaké pikeun pangukuran produksi.Struktur internal tina separator tilu-fase horizontal has utamana ngawengku: inlet diverter, defoamer, coalescer, vortex eliminator, demister, jsb Pangaruh Whe...
  • Korosi inhibitor suntik skid

    Korosi inhibitor suntik skid

    Skid ngeusian dosis kimiawi disebut dosing sareng skid suntik, skid bau.atanapi skid inhibitor korosif.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2