Perawatan Wellhead

  • Corrosion inhibitor injection skid

    Korosi suntik injeksi sisip

    The skid dosis keusikan dosis disebut na dosis sareng suntikan skid, bau bau skid. atanapi sambetan penghambat korosif.
  • Oil and gas separator

    SEPARATOR minyak sareng gas

    Dina prosés pemurnian sareng produksi gas alam, keusik sering lumangsung dina sumur gas. Partikel keusik ngalir kana pengumpulan permukaan sareng jaringan pipa transportasi kalayan aliran gas alam anu gancang. Nalika arah aliran gas robih, gerakan gancang-gancang partikel keusik bakal nyababkeun érosi sareng haus kana alat-alat, klep, pipa, jsb.
  • Three phase test and separator

    Tés tilu fase sareng pamisah

    Tilu fase SEPARATOR uji coba skid utamina dianggo pikeun minyak, gas, cai tilu-tahap misahkeun produk minyak atanapi sumur gas, anu henteu ngan ukur misahkeun cair sareng gas, tapi ogé misahkeun minyak sareng cai dina cairan. Minyak, gas sareng cai angkat ka tautan salajengna ngalangkungan pipa anu béda. Pamisah tilu-fase langkung universal tibatan pemisah dua-fase gas-cair sareng pemisah dua-fase minyak-cai.
  • Pigging  transmitter and receiver skid

    Pigging pamancar sareng panarima skid

    Umumna dipasang dina kadua tungtung pipa utama pikeun mindahkeun sareng nampi pigging, sareng éta tiasa dianggo pikeun meresihan lilin, nyapu minyak sareng ngaleupaskeun skala sateuacan sareng saatos pipa di produksi. Numutkeun kana sarat pangguna, anu luncur tiasa didesain kanggo panggunaan dua arah.
  • Water jacket heater skid

    Cai manaskeun jaket cai

    Skid pengumpulan gas alam terpadu mangrupikeun peralatan terpadu dina produksi gas sumur tunggal anu ngagabungkeun sistem pengisian bahan kimia, tungku jaket cai, pemisah, alat pengukur gas alam, alat pigging servis, alat pencegahan orifice, pemancar, tekanan tekanan BBM ngatur, sistem pengawasan korosi sareng sakumpulan klep, pipa sareng instrumen anu lengkep.
  • Desand skid

    Desand skid

    Pemisah pasir sumur pamisah gas Alam ilahar dipaké dina sumur sumur gas bumi sareng uji sumur produksi lapangan kebon darat. Wellhead gas platform lapangan luar negeri kondensat.
  • Gas pressure regulating and metering skid

    Tekanan gas régulasi sareng metering skid

    Tekanan pangaturan sareng metering skid, disebut ogé PRMS, diwangun ku skid rectangular, ngatur manifold, control valve, metering pipe, flowmeter, regulating valve, regulating pipa, filter, outlet pipa, inlet manifold, air inlet, outlet manifold, blowdown pipe sareng klep curhat kaamanan. Manifel anu ngatur aya di hareup, manifold outlet di tengah, sareng manifold inlet di tukang.