Rongteng

Sundanese
Leave Your Message
010203
1122qg

TENTANG KAMI

Kami gaduh tim téknologi skid-dipasang anu berpengalaman parangkat bumi gas alam di Cina. Institut Panaliti Téknik Gas Alam urang gaduh langkung ti 40 tanaga R&D. Dina Juni 2020, kami parantos nampi 41 patén-patén, kalebet 6 patén-patén penemuan.
Kami gaduh kakuatan pabrik skid anu kuat sareng fasilitas uji lengkep, bengkel 200,000 m² pikeun peralatan skid sareng manufaktur kapal. Naon deui, urang mibanda kamar sandblasting husus badag, kamar lukisan, tungku perlakuan panas; 13 bango ageung sareng sedeng, kalayan kapasitas angkat maksimal 75 ton.

  • 40
    +
    R&D tanaga
  • 41
    Barang
    Patén
  • 6
    Barang
    Patén penemuan
  • 200
    Rébu m²
    Bengkel nyieun mobil
Maca deui

pausahaan
KELEBIHAN

Ku nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur, jasa efisien sarta nyugemakeun, kami henteu ngan renowned di pasar Cina, tapi ogé maénkeun peran penting dina pasar internasional.

● 20+ taun dina perlakuan gas alam
● staf ngalaman
● kamampuhan R & D kuat

652e4734f119395515911

Tim desain profésional

Semangat kami, Elaborasi, dedikasi, pragmatisme sareng inovasi

652e47356b347148808n9

kakuatan produksi kuat

Nilai urang, Kesederhanaan jeung harmoni, kajujuran jeung integritas, kasatiaan jeung kasih sayang, meunang salawasna.

652e4735beb4829089qch

alat-alat produksi canggih

Visi kami, Janten produsén ngarah dina industri minyak sareng gas di Cina.

652e4736204f653365p8v

Sistim layanan sampurna

Insinyur anu berpengalaman tetep ningali téknologi canggih pikeun pengobatan gas alam.

Kauntungannana

WARTA

Kenali warta kami sacara real waktos